Ако вашият зодиакален знак е по-независим, може би не е във вашата природа да поставяте на първо място емоционалните си връзки. Но това не означава, че не можете, ако това е нещо, което бихте искали да направите. Така че, ако това е нещо, по което бихте искали да поработите, или нещо, което смятате, че ви саботира в живота знайте, че е възможно да промените нещата.

Ако се окаже, че сте един от петте зодиакални знака по-долу и сте се чувствали неразбрани, има много неща, които можете да направите, за да се отворите, да се свържете и да споделите вашите чувства.

Овен (21 март - 19 април)

Овенът често е хипер-фокусиран върху всички неща, които иска в живота си. И това очевидно е страхотно, но когато става въпрос за наличие на емоционално отношение във връзките си, този манталитет може да бъде трудно разбираем за партньора му. И в резултат на това всички около него могат да видят Овена като емоционално недостъпен.

Всичко, което Овенът трябва да направи, е да покаже, че е наясно с проблема и да се опита да намери по-добър баланс между правенето на неща за себе си и правенето на неща за другите.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Когато става дума за страха от ангажименти, никой не не може да бие Близнаците. Момента, в който нещата станат малко по-интензивни между Близнаците и техния партньор, те са склонни да бягат.

Когато става дума за страх от ангажираност, никой не може да бие Близнаците. В момента, в който нещата станат интензивни между Близнаци и техния партньор, те са склонни да замръзнат.

Най-добрият начин да станат по-емоционално отворени е да останат дори, когато нещата станат трудни. Когато един Близнак може да превърне предизвикателната емоционална ситуация в възможност за растеж и учене, той може да стане по-здрав и по-съзнателен партньор.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Докато връзките са важни за Стрелец, свободата често е техен основен приоритет. Когато чувстват, че емоционалните нужди на някой друг могат да компрометират тяхната независимост или да ги задържат, те се оттеглят или се затварят в себе си.

За да стане Стрелецът по-емоционално свързан, може да се опита да гледа през очите на партньора си, вместо да оставя собствените си страхове, да го държат като затворник.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирогът е дефиницията за "работохолик". Козирогът има тенденция да защитава емоционалната си страна, като изграждате пословичната стена около сърцето си.

Козирогът може да се възползва от пренареждането на идеите си за любовта и взаимоотношенията, съсредоточавайки се по-малко върху съжаленията или разочарованията от миналото и повече върху възможностите за бъдещето.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеят постоянно има нови идеи и нови цели. Тази склонност да се затворят в главата си може да го накара да изглежда емоционално недостъпен за някои. Водолеят също така държи повече на логика и мислене от колкото на чувство.

За да се справи с този проблем, Водолеят трябва да се научи, как да се справи по-добре със своите емоциите, както и с емоциите на партньора си

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #хороскоп #зодия #емоции
Любопитно Споделете Споделете