Ретрограден Марс може да ви накара да се чувствате изтощени. Ретроградната енергия може да ви накара да се почувствате прекалено уморени и неспокойни, или да причини дори безсъние.

Всички зодии ще бъдат по-изнервени, лесно ядосани и много импулсивни. Това е най-доброто време да се опитате да контролирате яростта си към малките раздразнения и досади. Смята се, че Марс ретроградите предизвикват повече инциденти, конфликти и разрушителни решения.

Ретрограден Марс ви кара да реагирате на ситуации по различен начин от обикновено, и може да ви накара да поставите под въпрос инстинктите си.

Ретрограден Марс започна на 26 юни и ще продължи до 27 август, така че определено ще искате да знаете как това ще промени ежедневието ви, особено след като някои зодиакални знаци ще бъдат повлияни повече от другите. Ето 6-те зодии, които ще са най-засегнати от реторограднен Марс.

Овен

Марс е планетарният владетел на Овен, за това не е странно, че те ще почустват този ретрограден Марс доста силно.

Телец

Телецът ще почувства ефектите най-силно на работното си място. Време е да се направи крачка назад, и да преоцените как да постигнете целите.

Рак

Това ще бъде време пълно с предизвикатества и грешки за Рака.

Везни

Това ще е време, изпълнено с тревоги за Везни. Опитаите да се отпуснете.

Скорпион

Скорпион е една от двете зодии, които ще бъдат най-засегнати от ретрограден Марс. Скорпион ще се чувстват претоварени и изтощен и няма да могат да изпълнят задачите си.

Козирог

Козирог ще бъде най-засегнати в края на ретрограден Марс. Препоръчваме на всеки Козирог да пази отпуската си за тогава.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия #хороскоп #ретрограден Марс