© Unsplash

Това лято е изпълнено с астрологични събития: Меркурий, Сатурн, Нептун, Плутон и Марс - са ретроградни и вече имаше пълно лунно затъмнение и пълна кръвна луна. Супер новолунието на 11 август ще разбърка нещата отново.

Според сайта Astro Speak, новолунието в Лъв ще засегне сърцето, но не по романтичен начин. Аорта, кръвообращението, кръвното налягане и сърдечната честота ще бъдат изключително чувствителни през този период. Избягвайте операции по време на новолунието и частично слънчево затъмнение.

Освен това положението на планетите по време на това новолунието ще направи почти невъзможно да се избегнат какъвто и да е вид комуникации проблеми. Енергията на супер новата луна ще има ефект върху всички и ще увеличи шанса да кажете нещо глупаво, неудобно или нетактично, което може да направи нещата да се чувстват по-стресиращо, отколкото всъщност са.

Новата луна през август е придружена от последното слънчево затъмнение за годината. Според сайта Power Path ще излезете от космическия хаос с нова проницателност и енергия, за да продължите напред. Но това може да е несигурно балансиращо действие между поставянето на цели за бъдещето и чувството, че сте затънали в тъмнина и отчаяни породени от стреса създаден от новолунието. А изкривеното и стресиращо настояще може да ви затрудни да видите по-голямата картина.Астрологът Джейми Партридж обясни за Astrology King, че на макро ниво: тайните ще бъдат разкрити и репутации ще бъдат унищожена. Ще има политически и социални промени, които увеличават напрежението за някои, но правят нещата по-добри за другите.

Според Cafe Astrology, Телец, Лъв, Скорпион и Водолей ще почувстват последиците от свръх новолунието и частично слънчево затъмнение повече от други зодии. Това означава, че техните реакции може да не съвпадат със ситуацията и нещо малко може да ги накара да избухнат в сълзи или гняв. Ако сте родени под един от тези знаци, опитай се да упражнявате малко допълнително въздържание.

Не забравяйте, че новата луна предразполага за нов старт и прекрасно начало на нови начинания. Така че най-добре не се отчайвате прекалено много и се опитайте да почнете нещо ново което сте отлагали до момента.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #хороскоп #новолуние