Всички лъжат. Понякога най-очарователните хора са най-добрите лъжци. Понякога, лъжата не е нещо лошо, а дори е полезна. Лъжите ви помагат да не наранявате чувствата на другите, да пазите своите тайни и да се защитавате от хора, които може би ви мислят злото. Лъжите могат също така да бъдат използвани от хората около вас за отрицателни цели, които да объркат живота ви. Важното е да се научите да забелязвате лъжците, а може да бъде трудно. За щастие астрологията може да ви подскаже малко.

Нищо не може напълно да предскаже, дали някой ще ви излъже, но зодиакалният знак на човека може да ви помогне да разберете, дали някой има уменията да бъде добър лъжец. Технически всички имат капацитета да лъжат, но някои хора са подобри от други. Някой зодии са по-способни да говорят неистини от други. Важно е обаче да запомните, че само защото вие или някой, когото познавате, сте една от тези зодии, не ви прави добър лъжец по рождение.

Ето петте зодии, които лъжат най-добре.

Близнаци

Близнаците често се променят в обстоятелствата, за това не бива да се изненадвате, че те понякога изкривяват истината в зависимост от ситуацията. Правят това най-вече, за да се запази мира и да се разбират с другите. Те също така могат да бъдат изключително искрени ако смятат, че положението ще се подобри с това.

Рак

Може да не забележите това в началото, но Раците не винаги са най-честните. Те могат да бъдат много потайни и рядко ги улавят в лъжа. Те най-често крият важна информация и факти тясно свързани с тях самите. От друга страна Раците са емоционално достъпни и лесно споделят неща с близките си приятели.

Лъв

Лъвовете ще направят всичко, за да защитят своето его, дори да заблудят хората около себе си с неистини. През повечето време те са болезнено честни, но ако те се чувстват несигурни ще използват манипулация и измама, за да се почувстват по-добре. Лъвовете са добри лъжци, но понякога прекаляват и почват, да се заплитат в собствената си мрежа.

Везни

Везните винаги се опитват да бъдат в равновесие, ако се чувстват застрашени и неудобно ще почнат да лъжат, за да върнат баланса и да се почувстват по-комфортно. Лъжите на Везните обикновено се изричат с намерението да се избегне конфронтация или ескалираща ситуация.

Скорпион

Трудно е да хванете Скорпионите в лъжа, те са изключително добри в прикриването на неистините си. Скорпионите са честни в по-голямата част от времето, но ако те лъжат, те знаят как да се измъкнат с лъжите си и да погребват истината. Затова внимавайте за техните многопластови, подробни истории.

Независимо дали става въпрос за необходимост или емоционални механизми за справяне, някои зодиакални знаци могат просто да лежат по-добре от други. Но не забравяйте колкото и да е добър един лъжец ранно или късно всяка лъжа бива разкрита.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия #хороскоп #лъжи #лъжци