Труден ноември ще имат - Овен и Козирог. Тези две зодии ще бъдат изкушени да прекарат целия месец в леглото.

Като цяло ноември ще е интересен месец за всички зодии.

Интензивната енергия на Скорпиона ще влияе на всички до 22 ноември. Време на интензивност и дълбоко мислене, което ще бъде особено силно усетено по време на новолуннието на 7 ноември.

Юпитер и Уран ще сменят знаци и ще се преместят в пламенни нови положения. Меркурий, Венера и Нептун ще се влизат и излязат от ретрограда през втората половина на месеца, като това говори за някои курсови корекции през ноември.

На 16 ноември любовната планета Венера, която е била ретроградна от 5 октомври, ще коригира курса си и ще влезе в спокойния знак Везни. Някои от проблемите изпитани във връзките ви през последните последните шест седмици ще изчезнат.

Но точно когато Венера излиза от ретроград, Меркурий се връща в ретроградна среда от 16 ноември до 6 декември. Меркурий управлява комуникациите, технологиите и пътуванията, затова е важно всичко зодии да предприемат допълнителни предпазни мерки.

На 22 ноември започва сезонът на Стрелеца!

На следващия ден, 23 ноември, ще се покаже пълната луна в приказливия Близнаци. Тези две събития ще ви заредят с настойчиво желанието да си кажете всичко, което ви тежи. Всички зодии трябва да се опитват да бъдат дипломатични, тактични и да мислят преди да говорят.

На 24 ноември, състрадателният Нептун завършва петмесечен ретрограден в лечебния Риби, давайки така нужните успокоение на утешение.

Макар че ноември е изпълнен с тъмната и усукана енергия на Скорпион има потенциала да накара всички зодии да се почувстват зле, но Овенът, Ракът, Везни и Козирог ще бъдат най-негативно засегнати.

Овен

За овен ноември ще е пълен с пречки, които биха могли да ви принудят да промените плановете си и да излезете от комфортната си зона. Колкото повече се стремените нещата да са по план толкова повече те ще се объркват. Най-добре се оставете на енергията на Скорпион да ви води.

Подгответе се за ретроградния Меркурий, защото вие ще го изпитате най-силно. Проверявайте всичко по двата пъти, запишете важни файлове, потвърдете всички планове за пътуване и мислете преди да говорите, за да не кажете нещо грубо и нетактично.

Близо до новата луна в Скорпион на 7 ноември, ще изпитате някои тежки емоции. Намерете малко време да останете насаме със себе си, за да може да осмислите емоциите си.

В края на месеца, чувствата, които сте потискали, може би някаква стара мъка или болка, биха могли да избухнат. Потърсете помощ от близки до вас хора за да се справите.

На 23 ноември, когато пълнолунието е в Близнаци, няма да можете да се въздържате от това да кажете всичко, което ви е на сърце. Можете да получите вълнуващи, дългоочаквани новини или да имате дълъг разговор с приятел или сестра.

Козирог

Козирог, понякога, за да попадне нещо на място, трябва да отделите известно време за полагане на основите. За вас, ноември е ще бъде подготовка за 2019 и това може да ви обезкуражи и отегчи. Няколко големи промени ще започнат този месец и в много отношения те ще определят следващата годни и може би дори и целия ви живот. Това означава, че ще трябва да прекарате следващия месец в по-тежка работа, отколкото искате.

С Юпитер във вашата въображаема и духовна дванадесета къща следващите 13 месеца могат да събудят артистичната ви страна или да ви помогнат да се възползвате от лечебни и езотерични способности. През следващите месеци ще промените в положителна посока толкова много, когато спрете да насилвате да плувате нагоре по течението и позволите на Вселената да влезе, за да предложи малко божествено напътствие.

Юпитер ще помогне на интуицията ви, но това трябва да е година, в която работите усилено за това което искате. Нещата, които идват по пътя ви са с помощта на вашите собствени усилия.

Когато Слънцето се присъедини към Юпитер и Меркурий в Стрелец на 22 ноември, ще имате цял месец, за да се справите с лошите емоции и не до там приятните отношения. Същото така не забравяте да си починете, , преди да започне сезонът на Козирог на 21 декември

До тогава, вероятно ще се почувствате малко мъгляви и емоционални и трябва да бъдете нежни със себе си.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии