© Unsplash

Представяме ви 10 модни трика за съвършена визия, които никак няма да ви затруднят:


 1. Експериментирайте
 2. Не се притеснявайте да избягате от любимия ви стил на обличане. Отворете съзнанието си за дрехи и аксесоари, които напълно се различават от него. Ако ви харесва как ви стои дадена дреха – купете я, въпреки че никога не сте си представяли да носите нещо подобно.

 3. Акцентът във визията е важен
 4. Във всяка уникална и неповторима визия присъства акцент, който приковава погледите на околните към облеклото. Това може да бъде красиво бижу, обувки с интересен дизайн, чанта или цветово решение.

 5. Покажете плът със стил
 6. В голотата няма нищо срамно и притеснително, ако е представена деликатно и със стил. Прекаленото разголване не оставя много на въображението, затова използвайте възможността да покажете съвсем малко плът по чувствен и нежен начин. Загатнете дадена част от тялото си – крака, рамене или гръб, например.

 7. Комбинирайте различни стилове
 8. Сигурно сте забелязали, че много известни личности често съчетават различни стилове, десени и принтове в своята визия. Може да ви изглежда необичайно и ексцентрично, но това е чудесен начин да се откроите от тълпата по атрактивен и стилен начин.

 9. Сдобрете се с ярките цветове
 10. Много дами се притесняват да носят ярки цветове. Най-често това е така, защото смятат, че те не подхождат на фигурата, на възрастта им или за да не привличат излишно внимание към себе си. Всъщност това е голяма грешка. Подберете цвят, който подхожда на кожата ви и го носете смело и със самочувствие. Не се ограничавайте до тъмите и скучни цветове – те няма да направят визията ви забележителна.

 11. Подбирайте дрехите си според тялото, а не според възрастта
 12. Обърнете сериозно внимание на този съвет. Не се оставяйте на предразсъдъците – възрастта е само цифра. Съобразявайте облеклото си винаги спрямо физическите данни. Това е най-важното условие, за да изглеждате добре.

 13. Добавете блясък
 14. Малко блясък във външния вид никога не е излишен. Добавете някакви камъни под формата на бижута или като част от някоя дреха. Можете да ги замените и с брокат или пайети, ако поводът позволява.

 15. Заложете на ярки аксесоари
 16. Важно е аксесоарите да са подбрани правилно. За перфектен външен вид е добре да изберете ярки аксесоари – обувки, бижута, чанта и т.н.

 17. Не подценявайте силата на стилния шал
 18. Един красив шал винаги може да ви влезе в употреба, а и със сигурност ще направи визията ви ефектна и елегантна – фишу около врата, под формата на стилен аксесоар към прическата или чантата, парео за плажа или в друга комбинация.

 19. Обичайте тялото си
 20. За да изглеждате добре е важно да сте наясно със своите предимства и малки несъвършенства. Трябва да приемете и да заобичате своето тяло. Обличайте се спрямо формите си и не позволявайте те да ви ограничават или притесняват. Подберете подходящи модели и цветове дрехи, и бъдете сигурни, че ще изглеждате невероятно.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #мода #настилка