© Depositphotos

1.Общителни и забавни

Водолеите не се сприятеляват лесно, но са винаги любезни, миролюбиви, не нахалстват и са предпочитана компания от всеки. Макар понякога да са малко саркастични, чувството им за хумор не остава незабелязано и често се превръщат в душата на компанията.

Представителите на зодията са свободомислещи и непредубедени. Те не преценяват книгата по корицата, а предпочитат да си създадат собствено впечатление, чак когато я прочетат. Това е отношението им и към хората.

2. Интелигентни и с нестандартно мислене

Водолеите се отличават с висок интелект и креативност. Те са новатори и нестандартното ги привлича като магнит, което личи дори по визията им.

Интересните им идеи се ценят високо в работата им, въпреки че понякога представителите на зодията са малко разсеяни. Материалните резултати далеч не са основният стремеж на Водолеите. За тях най-важно е работата да им доставя удоволствие и да им позволява да проявяват оригиналното си виждане за нещата.

3. Самоуверени и аналитични

Водолеите са изключително самоуверени, но и прекалено много анализират всяка ситуация. Те мислят и премислят, но в крайна сметка успяват да постигнат целите си и никога не оставят нищо недовършено. Предпочитат да разчитат само и единствено на себе си, и рядко търсят помощ от другите.

Представителите на тази зодия живеят в действителността, държат се земно и са винаги искрени. Те ненавиждат лицемерието, изкуственото поведение и егоистичните прояви при останалите. Не вярват във фалшиви авторитети и отричат излишните демонстрации на самочувствие.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #характер #зодии #водо #водолей