© Unsplash

Завистта е странно нещо. Изведнъж сте обладани от несигурност и почвате да изпитвате това странно и сложно чувство. Всеки има моменти когато някой иска да в на мястото на някой друг или иска нещо, което принадлежи на някой друг. Моментите на завист са нещо нормално в човешката природа, но понякога те могат да бъдат унищожителни както към завиждащия така и към човека на който завиждат. Някои хора, които се раждат под зодии, които са по-предразположени към завистта. Те се справят по-трудно с тази сложна емоция и ако не внимават тя може да направи живота им истински ад, в който те никога не са доволни.

Всичките три зодии по-долу са ревниви по природа, но всеки от тях има различен аспект в живота, към който са склонни особено да завиждат. Някои зодии жадуват за материални блага, а други зодии завиждат за по-емоционални неща.

Ето трите най-ревниви зодии и за какво точно завиждат:Телец

Телците завиждат за материалното. Те искат всичко, което е принадлежи на някой друг и което те все още нямат. Те иска това, което имате и не се и опитва да го скрият. Ако Телците има проблем с вас, те ще ви го каже в лицето. Зодия, която не може да скрие чувствата си, но и няма намерение да го прави.


Дева

Внимавайте с тази земна зодия! Девите често завиждат на работа и социалното положение. Те искат да имат най-много влияние и авторитет, дори и да знаят, че не го заслужават. Ако сте човек, който е особено успял във вашата област, приятелите ви Дева несъмнено ви завиждат. Най-големият проблем на Девите е, че те искат всичко около тях да е сигурно и смятат, че добрата работа е най-добрият начин да си гарантират това.


Риби

Рибите завиждат на любовния живот на другите около тях. Те искат постоянно да се чувстват обичани, ако те не са в центъра на любовта, се изнервят. Рибите често не могат да контролират емоциите си и не винаги осъзнават кога изпитват завист. Този воден знак трябва да бъде избягван в началото на всяка нова връзка, за да не стане беля.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #хороскоп #зодии #зодия #завист