© Unsplash

Всяка жена знае, че има определени мъже, които да избягва, защото идват с големите, ярки червени сигнали, които ще доведат до лоша връзка.

Някои от тези видове токсични хора са очевидни: серийният измамник, грубиянът, лъжецът, мъжът, който изисква секс, защото ви е купил вечеря в луксозен ресторант... Някои сигнали са ярки, очевидни и точно под носът ви. Но има и други, които са значително по-трудни за виждане. Това не означава, че не можете да ги забележите, ако знаете къде да ги търсите и как да ги забележите преди да сте навлезли прекалено дълбоко във връзка.

Така че следващия път, когато се пипате: “Да изляза ли с него?" Уверете се, че той няма не е един от тези 4 типа мъже, които да се избягвате на всяка цена.


Току що е приключил връзка

Помислете за себе си, когато наскоро сте приключили връзка: Наистина ли сте готови да се срещате? Можете ли да дадете всичко от себе си в нова връзка? Добре ли сте емоционално? Или просто търсите някой само и само да не се чувствате сами?

Хората на скоро приключили дълга връзка (мъже и жени) обикновено не са на разположение за дългосрочни, сериозни връзки. Те все още не са напълно осмислили краят на връзката си и все още се опитват да намерят себе си след период като двойка. Това не е човек, с който можете реално да мислите за бъдещето.


Той не е самостоятелен

В наши дни не е необичайно да се видят всякакви хора, от незрели до много успели, които все още живеят под покрива на родителите си. Все още има много причини защо това може да е проблем. Първо, никоя жена не иска да прави секс с партньора си, докато родителите му гледат телевизия в съседната стая.

Но истинската причина е, че понякога мъжът, който все още живее с родителите си, е човек, който не се е приспособил към живота си като възрастен. Това не означава, че той е ужасен; напротив, той може да е мил, красив, състрадателен и забавен. Но ако не ти покаже, че сам може да се справя с живота може да се превърнеш в заместник на майка му. Не искате момче, искате мъж. Защо? Защото искате да бъдете неговият партньор, а не неговата майка.


Мислите, че може да го промените

Това е мъжът, който е преживявал някои много трудни времена. Той може да е депресиран или отчаян или просто да не му върви. Вие автоматично влизате в ролята на спасител и в крайна сметка не излизате с него, с човекат кой е. Вие се срещате с него, заради човека, който можете да го направите и промените.

Най-добрите отношения са тези, при които двама партньори са равни; не тези, в които един човек се опитва да поправи другия. Ремонтът може да работи за старите къщи. Но за хората? Не.


Той постоянно ви манипулира

Този мъж е по сърце, лъжец, но е много изпипан и внимателен лъжец. Той лъже още в началото на връзката и често ви казва част от истината или може нейна вариация. Той може да лъже като изпуска части от истината или разкрива само частта от историята, която оправдава действията му, което го кара да звучи така, все едно винаги е прав.

Той винаги има извинение и присъствие, което ви кара да се притеснявате - макар че може да не успеете да разберете защо, поне отначало.

Може да каже нещо болезнено и, когато реагирате да твърдите, че сте твърде чувствителна. Може дори да ви лъже отново и отново и след това да твърди че не разбира, когато му кажете, че не можете да му имате доверие.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #връзки