© Unsplash

Не всички малки черни рокли са създадени равни. Някои от тях са по-подходящи за сезонни събирания, а други са вечни дизайни, в които си струва да се инвестира.

Има толкова много модели черни рокли. Макси роклите са перфектни за всеки, който търси лесен и удобен стил през лятото. Мини рокли са идеални за партита и други специални поводи. Тъй като не можете да си купите всички, ето пет вида черни рокли, които трябва да имате в гардероба си.


Макси

Изглеждайте очарователно без усилие като облечете черна макси рокля. Не само ще ви помогне да изглеждате страхотно, но и ще се чувствате комфортно през целия ден.

Слип рокля

Слип роклята ви правят да изглеждате сексапилно и са основа, от която се нуждае всеки гардероб. Може да комбинирате с любимата си тениска за по дневна визия или с високи обувки и бижута за перфектния облик за вечерта.

Разкроена рокля

Няма по-добър силует от този на разкроената рокля. Можете да бъдете сигурни, че тази рокля ще модерна в продължение на много години.

Дантелена рокля

Класическата черна рокля става незабавно по-бляскава, когато я покриете със интересна дантела. Тази рокля е перфектна за по-официални събития.

Парти рокля

Независимо дали е покрита с пайети, пера или цветчета парти черната рокля е необходима за всеки гардероб.

Снимки: Pintrest

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #черна рокля #черни рокли