Сезонът на везните ще доведе до огромни промени в намеренията и възможностите ви. За да посрещнете новия сезон с ясно и открито сърце, ще искате да имате някои от тези кристали.

Сезонът на везните е чудесно време да работите върху уменията си и отношенията с партньора си. Ако имате връзка сега е момента да поработите и се замислите за бъдещето и чувствата си. Ако сте сами, сега е перфектният момент да поработите към самоусъвършенстване и да разберете какво искате. Също така е време да балансираме екстремното влияние на Дева и да се отдадете на социалния си живот.

Тези 5 кристала ще ви помогнат да намерите баланса между взаимоотношенията ви, личността ви, спокойствието ви и социалния ви живот през сезона на везните.

Опал

Опалът е зодиакалния камък за октомври и се смята невероятно трансформиращ. Уpal ще ви помогне да оцените живота си положително и да увеличите увереността и чувството си за самоуважение. Ако имате проблеми с мотивацията или оптимизма, опалът ще промени това за вас.

Кехлибар

Кехлибарът е перфектният камък за съзнанието на Везни. Той е балансиращ камък, който може да ви помогне да се изчистите от отрицателната енергия и да се фокусирате по-лесно. Ако се чувствате нетърпеливи, кехлибарът може да ви помогне да се успокоите и да увеличите продължителността на времето, за което може да се концентрирате психически.

Турмалин

Турмалинът е сред най-важният кристал този месец. Той може да помогне за привеждане в съответствие на вашите чакри и да отворите ума си, така че да можете да бъдете балансирани и отворени към нови знания и нови преживявания.

Хризопрас

Хризопраста може да има успокояващ и центриращ ефект. Този камък също привлича нова любов и възможност, така че ако сте на пазара за повече, може да искате да държите този камък наоколо.

Лапис Лазули

Този камък е известен със способността си да създава баланс. За сезон, в който може да чувствате, че губите много енергия в балансирането на вашите взаимоотношения, този камък ще ви помогне да намерите баланса с лекота.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #кристал #кристали #лечебни кристали #зодии #зодия