Ако се чувствате мудни и бавни

Кристалът, който ще ви помогне най-много е гранат. Този камък усилва страстта, помага да се фокусирате и ви зарежда с още повече енергия. Той е силен енергизиращ и регенериращ кристал. Гранатът е особено полезен по време на криза, тъй като дава кураж и надежда. Носете този кристал като обици, пръстен, брошка или гердан до сърцето. Същото така можете да го оставите на нощното си шкафче или в кухнята до кафе машината, някъде където ще го видите веднага щом се събудите.

Ако имате нужда от защита от отрицателни и лоши вибрации

Кристалът, който ще ви помогне най-много е турмалин. Турмалинът има невероятна способност да абсорбционна негативните вибрации и да ги преобразува в по-леки позитивни вибрации. Той прочиства и балансира енергията и създава предпазно поле около човека, който го носи. Носете го около вратът си за най-добри резултати.

Ониксът и шунгитът са друг добър избор ако имате нужда от защита от лошите вибрации, благодарение на техните неутрализиращи сили.

Ако търсите любов

Кристалът, който ще ви помогне най-много е розивият кварц. Той е камъка на безусловната любов. Розовият кварц помага след раздяла и пречиства и отваря сърцето. Този кристал също насърчава любовта. Розовият кварц отнема негативната енергия и я заменя с любов. Ако искате да привлечете любовта на някого поставете го до леглото си или до сърцето си.

Ако имате лош късмет

Кристалът, който ще ви помогне най-много е авантюрин. Авантюринът държи енергията на парите, богатството и възможностите. Той подкрепя лидерските качества и решителността. Успокоява раздразнителността и гнева. Авантюринът също така пази от психически вампиризъм. За най-добри резултати е препоръчително да се държи близо до вас по всяко време.

Ако просто искате кристал

Кварцът е перфектния първи камък за всеки, който иска да започне да се занимава с лечебни кристали. Той абсорбира, съхранява, освобождава, излъчва и регулира енергията. Той засилва психичните способности и е много полезен при медитация. С многото си разновидности и форми има кварц подходящ за всеки.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #кристал #кристали #лечебни кристали
Любопитно Споделете Споделете