© Unsplash/lucas Favre

​Някой ви преследва или атакува

Като цяло, тези сънища се появяват, когато сте заобиколени от стресови фактори. Те представляват страхът, че не можете да избягате или да се справите с тези стресори. Усещането, че ви преследват означава, че се опитвате да избягате от нещо в живота ви и паниката, която изпитвате защото не смятате, че е възможно.


© Unsplash/Vladislav Klapin

Чувствате се изгубени или в капан

Тези сънища се появяват когато сте объркани от нещо в живота ви. Може би има неща в живота ви, който ви карат да се чувствате безпомощни или извън контрол. Всичко от голяма промяна в живота ви до просто чувство, че сте пропуснали нещо може да предизвикат тези сънища.


© Unsplash/Ashley Bean

Падате

Усещането за падане обикновено представлява чувство на несигурност или безпомощност. Това е знак, че нещо в живота ви не ви удовлетворява. Това означава, че в живота ви се случва нещо, което ви причинява интензивни емоции и вие незабавно трябва да разберете какво е.


© Unsplash/Jad Limcaco

​Закъснявате или пропускате нещо важно

Този вид сънища обикновено логично значат, че се притеснявате от пропускането на нещо. Те могат да възникнат и когато се чувствате неспокойни или чувствате, че губите връзка с някой в живота си.


© Unsplash

Умирате или сте ранен

Този тип сън може да представлява нещо в живота ви, което вече не съществува или нещо във вас, което вече не работи. Някои експерти предполагат, че тези типове сънища могат да представляват притеснение за това как другите ви възприемат.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #сънища #сън
Любопитно Споделете Споделете