© Unsplash

Когато правите важен избор или поемате риска, искате шанса да на ваша страна. Въпреки че можете да се предпазите от последиците на ретроградния Меркурий, като сте фокусирани и гъвкави, проверявате всичко по два пъти и бъдете интензивно комуникативни, не можете да контролирате другите хора.

Ако се изправите пред голяма промяна в живота си е най-добре да изчакате до края на ретроградния Меркурий. Решенията, които включват много движещи се части, по-високи залози и други хора е най-добре да бъдат отложени до 19 август. Използвайте здрав разум, предпазливост и търпение, за да избегнете безразсъдни реакции и рискове. Бъдете готови за неочакваното, като останете отворени и гъвкави.

Ето някои от големи решения, които трябва да отложите за няколко седмици.

© Unsplash

Не правете големи покупки

В идеалния случай, всички големи пазарувания или големи финансови ангажименти трябва да бъдат отложени до 19 август. Ако не е абсолютно необходимо, избягвайте големи покупки.


© Unsplash

Не подписвайте договори

Ако можете да избегнете подписването на нещо обвързващо по времето на ретроградния Меркурий, направете го. След като приключите с ретрограда, препрочетете отново договора и се уверете, че все още сте съгласни с всичко, което се очаква от вас.


© Unsplash

Не започвайте връзка

Първите срещи са супер стресиращи и те ще да бъдат още по-неудобни и тромави по време на ретроградния Меркурий. Ако вашата потенциална среща няма да изчака няколко седмици, за да се срещнете, може и да не си заслужава.


© Unsplash

Не пътувайте някъде, където не сте били

Не искате да се занимавате с навигиране на ново място по време на ретроградния Меркурий, така че останете в сферата на познатото.


© Unsplash


Не се местете

Преместването включва толкова много различни хора и обстоятелства, а дори и без ретроградния Меркурий нещата може да бъдат хаотични. Така че не рискувайте стреса и злополуките, просто отложете местенето до следващия месец.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #ретроград​ен Меркурий