© Unsplash

Това лунно затъмнение по време на пълнолуние се случва по време на ретрогради на шест планети, включително Меркурий и Нептун, които управляват съответно комуникацията и сънищата.

Рак и Козирог са двете зодии, в които слънцето и луната пребивават по време на частичното затъмнение на пълната луна и силно ще чувстват ефектите на пълнолунието.

Везни, заради позицията си спрямо Рак и Козирог в зодиака, може също да почувстват някакво психическо напрежение през този период. Но другите земни знаци, Телец и Дева, са в добра форма през това пълнолуние и вероятно няма да почувстват никакъв ефект. Водните знаци Скорпион и Риби не би трябвало да чувстват много смущения през този период - поне не от пълната луна.

Тези пет зодии ще изпитат най-малко пълнолунието и лунното затъмнение през юли 2019.Телец

Вместо да се борите с енергията на частичното затъмнение като всички останали през това пълнолуние, вие трябва ще се съсредоточите върху неща, които ще ви издигат духовно и ще засилят желанието ви за живот. Това пълнолуние, въпреки всички други астрологически събитие няма да е нищо особено за вашия земен знак.


Дева

Това пълнолуние ще се чувствате игриво и ще бъде по-интуитивни от обикновено. Ще бъдете в настроение за любов и няма да има проблем ако открито обсъждате чувствата си с другите. Малко ще се отклоните от нормалното си анализиращо всичко поведение, но това ще има положителни последствия за вас в бъдеще.


Скорпион

Това пълнолуние няма да ви засегне, кои знае колко. Вие вече вървите по пътя на самоусъвършенствуване и почти сте постигнали целите си, сега е време да се отпуснете и да се наслаждавате на живота. Бъдете уверение и бъдете честни с всички около вас, особено с най-близките ви.


Водолей

За вас това пълнолуние ще е време за радост и щастие. Не се притеснявайте, че вселената ще отвърне на положителните ви емоции с негативни събития в бъдещето. Отпуснете се и се гмурнете в позитивните емоции, които ще ви залеят сега. Ретроградните планети ще ви донесат приятни изненади и наслади. Това е перфектното време, за да се заредите с енергия.


Риби

Сега е времето да поемете някои риска, а не да се затворите в къщи. Насладете се на летните нощи и се измъкнете от обичайната си рутина. Това пълнолуние е перфектният период да направите нещо ново и неочаквано. Не пропилявайте своя шанс и хванете бика за рогата.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия #хороскоп #пълнолуние