© Unsplash

Това, което прави юлската пълна кървава луна по-специална, е фактът, че ще станем свидетели на най-дългото лунно затъмнение на века.

Докато промените в чувствата и силните емоции обикновено са свързани с пълнолунията, това изключително дълго затъмнение ще ви накара да изпитате тези промени много по-силно. Не се притеснявайте много - пълната луна е във Водолей и това предполага, че всичко ще има щастлив край.

Луната във Водолей може да ви накара да се чувствате по-спонтанни, а затъмнения по принцип засилват всички текущи енергии. Но не забравяйте, че пълните луни са за завършване на цикъл и в крайна сметка всичко ще се върне по местата си. Пълната кръвна луна в Водолей през юли ще ви помогне да се справите с емоциите, които са ви тормозели от началото на годината. Ако нещата са вървели хаотично през последните шест месеца, кръвната луна и лунното затъмнение може би са перфектният момент да започнете наново и да решите проблемите си. Опитайте се да изчистите живота и умът си от негативни емоции и хора.

Ето зодиите, които няма да бъдат засегнати от кървавата луна:

Овен

Докато всички останали се стремят да опазят взаимоотношения, които вече са обречени. Овените съвсем спокойно ще прекратят взаимоотношения и приятелства, които вече не смятат за благоприятни за тях. Овните по природа са лидери и кървавата луна ще им помогне да започнат нова глава в живота им.

Близнаци

Лунното затъмнение ще ги накара да прекарат известно време дълбоко замислени за своя живот. Докато всички останали се чувстват потиснати и объркани, те се чувстват ведри и спокойни. Има вероятност да възникне възможност за трансформация в любовния им живот, финансите или творческата работа.

Дева

Девите ще се чувстват енергично по време на тази кръвна луна. Те ще искат да направят нещо продуктивно с енергията си. Ако са били свръхангажирани и са пренебрегвате собствените си нужди, сега е времето да си почината. Сега също е добро време за промяна в начина на живот.

Везни

Докато всички останали вероятно ще усетят кървавата луна по отрицателен начин, Везни ще я усещат по романтичен начин. Романсът и флиртът ще бъдат начело в съзнанието им. Този месец е перфектното време да намерят баланс в живота си и да почнат да отделят повече време за себе си. Прозренията, които получават сега, ще им помогнат да продължат живота си по-възможно най-добрия начин.

Стрелец

Стрелеците се чувстват, че са работили до изтощени, но никой не е забелязал, но кървавата луна през юли и лунното затъмнение ще осветят вашите постижения. Това ще е добро начало за предстоящи успехи в работата.

Риби

Докато другите зодии ще имат поне малко хаотични преживявания под кървавата луна, Рибите буквално ще я проспят. Те може да очакват по-голямо усещане за интуиция . През това време е по-важно от те да слушат инстинктите си, дори ако срещат съпротива от другите.

Като цяло, кървавата луна през юли 2018 и пълното затъмнение на Луната ще освободят мощна космическа енергия във всички. Отделете известно време преди затъмнението, за да помислите какво искате от живота, за да можете да използвате енергията на тази луна и затъмнението, за да получите това което искате.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия #хороскоп #кървавата луна