HELL ENERGY, една от най-популярните енергийни напитки в света и лидер на българския пазар, продължава своята съвместна работа с Брус Уилис. Суперзвездата ще остане лице на глобалната кампания на HELL за още две години, а заедно с него в новата реклама ще участва и красивата латиноамериканска актриса и модел Сулейка Ривера, набрала популярност с участието си във видеото на музикалния хит Despacito с над 6,6 млрд. гледания.

HELL ENERGY подписва споразумение за втори път с една от топ звездите на Америка. Унгарската компания предлага своите висококачествени енергийни напитки, а от миналата година и айс кафе, на 5 континента в над 50 държави по целия свят - от Индия до Мексико. Преди 2 години HELL реши да избере световноизвестна личност за официално лице, която да споделя ценностите на бранда, а съвместна работа със звезда от ранга на Брус Уилис е изключително постижение дори за най-големите компании.

„Успешният избор, който направихме преди две години, се измерва главно чрез обратната връзка, която получаваме от нашите клиенти, тъй като те са тези, които избират нашата енергийна напитка всеки ден. Брус Уилис е всичко, което HELL представлява като бранд: той е силен, динамичен и смел. Работата, която свършихме заедно през последните няколко години, доказа че и отношението ни към високото качество е сходно, затова и напълно очаквано продължаваме с нашето сътрудничество. Тази година решихме да включим и още една световна звезда заедно с Брус Уилис в глобалната ни кампания – красавицата Сулейка Ривера. Тя печели титлата Мис Вселена през 2006 и е известна в България може би най-вече с участието в клипа на Despacito, но също е имала няколко филмови роли и става много успешна бизнес дама.“, сподели Péter Pantl, Маркетинг директор на HELL ENERGY.

Снимките на новата реклама на HELL ще започнат в началото на март в Ню Йорк, като освен енергийната напитка на HELL, тя ще включва и най-новото попълнение в портфолиото на компанията - HELL ENERGY COFFEE.

За HELL ENERGY:

HELL ENERGY е една от най-бързо развиващите се компании в сектора на бързооборотните стоки. Брандът се превърна в лидер на пазара на енергийните напитки в Унгария за рекордно кратко време, благодарение на висококачествените си продукти, ефективната си стратегия и уникалните си маркетингови решения. Брандът присъства в над 50 страни в цял свят и е лидер на пазарите в България, Румъния, Словакия, Гърция и Кипър. От 2017 компанията произвежда своите опаковъчни материали във собствена фабрика за алуминиеви кенове, наречена QUALITY PACK, оборудвана с най-новите технологии, предлагайки на своите клиенти опаковките на бъдещето със 100% рециклируем алуминий.

2018 беше емблематична година за HELL ENERGY: те заснеха своята глобална реклама с холивудската легенда Брус Уилис. Благодарение на постоянните иновации в продуктите си, през 2019 HELL превзе нов сегмент на пазара с HELL ENERGY COFFEE.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!