На 22 май започва началото на нов лунен цикъл и ще донесе със себе си по-голяма нужда от комуникация и желание да научите нещо ново. Но разбира се, майското новолуние ще се отрази по различен начин на всяка зодия. Прочетете нататък, за да разберете как то ще се отрази на вашата зодия.Овен

Енергията идваща от сезона на Близнаците ще ви накара да искате да дадете приоритет на социалните си връзки. Бъдете предпазливи да не сте прекалено импулсивни и да не кажете нещо, което не мислите. Избирайте думите си внимателно.


Телец

Потърсете помощ, ако имате нужда. Ако останете отворени за съветите и добротата на другите, може да откриете, че ще постигнете дори повече, отколкото бихте имали иначе.


Близнаци

Понеже това новолуние се случва в периода, в който вашата зодия царува може да се почуствате пълни с малко прекалено много енергия. Забавете скоростта. Съсредоточете се върху нуждите си и се отпуснете.


Рак

Тъмната луна е идеалното време за вашата лунна зодия, да отдели една нощ за преразглеждане на приоритетите си и търсена на вътрешен мир и спокойствие. Прегърнете мечтите си.


Лъв

Приятелствата ще бъдат подложени на изпитание. Новолунието ви кара да се съмнявате дали хората, с които сте се обградили напоследък, наистина са типът хора, с които искате да сте близки.


Дева

Имайте вяра в себе си. Не забравяйте, че това е време на големи възможности, така че не се колебайте да влезете в нова и по-здравословна динамика в най-близките си отношения.


Везни

Може да почувствате нуждата да оставите ума си да се лута, но сега не е време за фантазии. В момента е много важно да останете фокусирани и да държите краката си здраво стъпили на земята.


Скорпион

Позволете на новия старт на това новолуние да ви помогне да намерите вътрешен баланс. Време е да използвате енергията си за да изградите защитите, които са ви необходими, за да се почувствате повече като себе си.


Стрелец

Това новолуние е напомняне, че може би сте се съсредоточавали прекалено много върху работата като начин да се разсеете от други сърдечни въпроси, които заслужават вашето внимание.


Козирог

Съсредоточете се. Клюките с колеги може да пречат на вашите цели. Позволете си да се фокусирате върху личните си цели и обръщайте по-малко внимание на драмата около вас.


Водолей

Това новолуние може да предизвика стрес около финансовото ви положение. Използвайте креативната гъвкавост, която идва с това, че Луната се намира във въздушна зодия и за да измислете нови начини да спестявате и да се справите с това, което имате.


Риби

Чувствате се силно заредени с енергия и сте готови да продължите напред с бясно темпо. Интроспективното докосване на новолунието обаче ви моли да забавите нещата, за да можете да разберете накъде сте се насочили.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #новолуние #луна #зодии #зодия