© Сн.: Unsplash

Голям, пищен бюст

Да, секси е и повечето мъже мечтаят за такава партньорка в леглото. Но това съвсем не означава, че в ще получат страстна и гореща жена в чаршафите. Дамите с такъв бюст обичат да им се възхищават, но предпочитат да са пасивна страна в секса.

Кръгли и стегнати гърди с форма на грейпфрут

Изглеждат прекрасно дори без сутиен, но... притежателката им не е почитател на любовните игри в леглото. Всъщност жените с такъв бюст са по-скоро притеснителни и предпочитат нежност и милувки.

Гърди като лимони

Тези дами може да не носят сутиен с чашка D, но пък в леглото са истински фурии. С тях е забавно, тъй като в паузите между две акробатични пози, ще ви разкажат последните вицове, които са чули.

Гърди като портокали

Това са типичните работохолички, за които кариерата е преди всичко. Повече ги привлича един приятен разговор с мъжа, когото харесват, отколкото сексът с него.

Гърди с форма на ананас

Тези жени са отдадени на кариерата и гонят успеха. Но са много всеотдайни и, когато харесат мъж, са готови да направят всичко, за да го задоволят. Дори и някои неприлични неща в леглото, стига той да иска. Ако веднъж някой мъж спечели сърцето й, тя няма да му изневери.

Гърди като черешки

Може да имат много малки гърди, но са забавни, вълнуващи и интелигентни. Така компенсират липсата на фантазия или желание за нещо по-вълнуващо в леглото.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #любов #тест #бюст