© Unsplash/Christiana Rivers

Научете как да намерите любовта през следващата година според зодията

Овен

Намалете темпото и се наслаждавайте на момента. Спрете да се страхувате от любовта. Не се страхувайте от малко безгрижно време, като дълга и спокойна почивка за кафе, без да се тревожите за работата. Разходете се сами в град, в който живеете, запишете се на интересен курс - създайте си малки приключения всеки ден.

Телец

Приемете, че не знаете всичко за любовта. Бъдете скромни, но също така имайте стандарти, и знайте, че заслужавате много. Приемете факта, че никога няма да можете да контролирате избора и чувствата на хората около вас. Бъдете търпеливи.

Близнаци

Не забравяйте, че не е нужно да вземате всичко на сериозно. Слушайте и опитвайте да се отдадете на момента. Заповядайте на мозъка, да замълчи понякога, когато се чувствате стресирани или уплашени. Дишайте! Знайте какво искате в всеки един миг! Бъдете честни първо със себе си, а после с другите.

Рак

Знайте каква заслужавате. Бъдете внимателни със сърцето си, но не и параноични. Стойте далеч от онези, които знаете, че винаги ще се поставят на първо място. Не се опитвайте да оправите живота на другите. Споделяйте, когато почувствате нещо - когато сте наранени, щастливи или тъжни - и не се извинявайте за това.

Лъв

Следвайте интуицията си, вместо да следвате плана. Посещавайте творчески места, където ще се запознаете с други творчески хора. Прекарайте повече време, да задавате въпроси, отколкото да говорите за себе си. Не забравяйте, че можете да контролирате само собствените си избори. Намерете радост и вълнение в този факт, вместо да сте разочаровани.

Дева

Позволете на прагматизма ви да има вот в любовния ви, но не и пълен контрол. Поемайте рискове! Отворете сърцето си! Заповядайте на мозъка да млъкне, когато само изброява причини, поради които не трябва да ходите на среща с някого или защо нищо няма да се получи. Знайте, че сте интересни, умни и забавни. Не се оставяйте да се чувствате така, сякаш губите времето на някого.

Везни

Правете само неща, които искате да правите. Спрете да се опитвате да угодите на всички останали. Разчитайте на инстинкта си. Вярвайте, че взимате правилните решения. Избирайте това, което ще ви направи щастливи и пренебрегвайте това, което мислят останали.

Скорпион

Позволете си да бъдете щастлива. Бъдете себе си - не се опитвайте да сте нещо по-малко, за да може някой друг да се чувства по-удобно. Бъдете наясно с отрицателните ви мисли; колкото повече ги осъзнавате, толкова по-малко сила ще имат върху вас. Бъдете около хора, които ви карат да се смеете.

Стрелец

Рискувайте. Не забравяйте, че вие сте този, който контролира любовния си живот, а не никой друг. Бъдете щастливото и ярко аз, но когато откриете някой, с когото си подхождате, не се страхувайте да го оставите да види части от нас, които са несигурни и уплашени.

Козирог

Смейте се! Не забравяйте, че любовта не винаги е логична. Приемете го. Бъдете по-спокойни и щастливи. От време на време се оставяйте на течението. Когато намерите някой, който ви кара да забравите логиката и прагматизма не го оставяйте да ви отмине.

Водолей

Бъдете себе си и излезте от черупката си. Оставете хората да ви видят. Бъдете уязвими. Единственото нещо, което ще постигнете ако се затворите от света е да останете сами. Слушайте сърцето си и не се притеснявайте да опитвате.

Риби

Решете сами какво искате. Осъзнайте, че заслужавате голяма любов. Спрете да гледате хората около вас и да мислите, че никога няма да имате същото. Задавайте въпроси, кажете на хората, когато се интересувате от тях, кажете „да“ за среща, дори ако още не сте сигурни. Излизайте! Правете нещо! Помнете, че така се случват неочакваните моменти.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #любов #хороскоп #зодии