© Pixabay

Неверният мъж

Запознали сте с него точно когато е „прехвърчал“ от бившата си приятелка към поредната „единствена жена“ според думите му. Или пък сте започнали връзка, докато той още е бил обвързан. Вече сте знаели, че обектът на чувствата ви не е пример за вярност, но въпреки това сте го приели, защото ви се е кълнял, че с вас е различно. И вие сте се надявали, че наистина ще е така.

Какво да направите?
Методът е първичен, но действа, ако мъжът ви лъже по навик, а не защото не ви уважава. Преценете най-напред доколко си заслужава да го изпробвате и дали ще спечелите или загубите, ако го приложите. Изпробвайте пред него целия си гардероб, като предварително сте му казали, че излизате на среща със „стар“ приятел. Това ще го накара да се почувства по същия начин като вас, когато за пореден път се е прибрал, ухаещ на дамски парфюм.
  • Изпробвано от звездите! Под претекст „промени се, ако искаш да остана с теб“ го изпратете на психолог. Това е първата стъпка, която красивата Катрин Зита-Джоунс приложи на неверния си съпруг Майкъл Дъглас. Резултат : 20 години след като през ноември 2000 г. се вричат във вярност и сключват брак, двамата продължават да се обичат все така силно.

Мързеливият мъж

Той винаги е пълен с идеи и планове за бъдещето. Затова обаче е необходимо да се измъква от време на време от канапето, което е окупирал през целия ден.

Какво да направите?
Покажете му, че безкрайните му обещания не ви удовлетворяват и му обяснете, че дадена работа е факт не защото е обещал да я свърши, а когато е осъществена. Заредете се с търпение и приемете, че сте го избрали такъв, какъвто е, но не позволявайте мързелът да победи.
  • Опитайте, ако не да го излекувате от мързела, поне да го намалите.

Разхвърляният мъж

Трохи, чорапи, празни бутилки, кърпи за баня на купчина по земята - списъкът е дълъг, но характеризира вашия мъж. Ако не сте съгласни да живеете в безпорядък, ето как да го промените.

Какво да направите?
Направете място в гардероба и ако е необходимо, посветете цял ден, за да му обясните надълго и нашироко как точно да си подреди нещата. Всичко това мило и любезно, защото, ако любимият ви усети и нотка подигравка, ще започне нарочно да разхвърля още повече.
  • Бъдете решителни! Заплашете го, че ще се наложи да наемете чистачка и той ще е този, който ще й плаща. Мъжете са чувствителни, когато се отнася до портфейлите им.
  • Крайна мярка! Ако до 5-6 месец начина не помогнат, вземете голям чувал и събирайте всичко, което любимият ви е оставил неподредено: отвертки, дрехи, книги... Със сигурност това няма да му хареса и той ще се принуди да подреди.

Мъжът, който цепи стотинката на две

Преди да го обвинявате, опитайте се да го разберете. Мъжът, който смята всяка стотинка къде отива, се чувства в опасност. Той винаги преценява какво ще се случи, ако го изоставят, изпадне във финансово затруднение или му се случи незнайно какво. Ето защо толкова внимателно пазарува и проявява голям интерес към промоциите и пазаруването само по време на разпродажба. Според социологическо проучване това е най-мразеният от жените недостатък на мъжа.

Какво да направите?
1. Започнете да намеквате за обща семейна каса, в която да влагате част от приходите си за общите ви разходи. С времето, ако наистина ви обича, това ще даде резултат.
2.
Не харчете пари, за да му отмъстите. Това само ще увеличи страха му от нова финансова катастрофа и ще засили притеснението му.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #взаимоотношения #любов #връзки