© Unsplash

Още едно новолуние е над нас и този път е в Близнаци. Новите луни означават ново началото на нов лунен цикъл - и ако ви харесва да работите с енергията на луната, това обикновено означава, че е добро време да започнете нови начинания, да започнете нови навици или дори да започнете нова връзка. Новата луна през юни ще се издигне на 3 юни и ще се присъедини към слънцето във вечно любопитната, енергична и интелектуална територия на Близнаците.

Няма големи планетарни взаимодействия, които да се случват заедно с това новолуние. Това означава, че нямате друг избор, освен да прегърнете леката и винаги караща ви да мислите енергия на Близнаците, но не винаги е лесен подход, що се отнася до въпросите на сърцето. Новолунието в Близнаци ви принуждават да приемете интелектуален подход към любовта, вместо емоционален.

Новолуние е напълно обвито в тъмнина, така че не винаги ще бъде най-доброто време за яснота, когато става въпрос за емоционални въпроси, като любов и взаимоотношения. Новолунията са отлично време да погледнете навътре, и тъй като тази нова луна се случва в небето на Близнаците, трябва да помните, че комуникацията е основен компонент от романтичните взаимоотношения. Тъй като Слънцето и Луната се срещат в небето, блокирайки светлината, може да не получите отговорите, които търсите, от други; съответно, това е време да погледнете навътре и да отворите личен диалог с вашата интуиция. Когато отделите време за размисъл върху вътрешната си истина, отделно от натиска на външни лица, ще откриете ценна информация, която ще гарантира, че ще успешно ще се движите напред.

Ето, как новолуние през юни ще повлияе на любовния ви живот според зодията:Овен

Опитайте нов подход към флирта. Сега не времето за нова връзка, но това не означава, че трябва да се затворите в къщи. Излезте и се позабавлявайте.


Телец

Вашето самочувствие ще бъде изключително високо, това може да ви помогне да направите първата крачка към нова връзка с човек, за който си мислите.


Близнаци

Луната е във вашата зодия, така че правете това, което правите най-добре: Общувайте. Това е перфектното време да изразите чувствата си към половинката си или дори да споделите с някой, че имате чувства към него.


Рак

Любовта не е на преден план в ума ви. Може от време на време да си фантазирате за положителните неща в една връзка, но сега не се чувствате готови за сериозни взаимоотношения.


Лъв

Нещата вървят прекалено бързо за вас и това ви подтиква да търсите нови романтични афери. Не можете да имате всичко, така че това новолуние решете от какво имате нужда, какво искате и го споделете с близките си.Дева

Сега е времето да задълбочите своята връзка. Енергията на новолунието ще ви помогне да комуникирате по-добре с партньора си и да направите следващата стъпка във взаимоотношенията си.


Везни

Любовта е чудновата и мистична точно сега. За вас, Везни, влюбването винаги е като магия, но това което се случва сега, прави любовния ви живот почти свръхестествен. Забавлявайте се с възторга, който ще ви донесе това новолуние.


Скорпион

Време е да си върнете властта във връзката. Контролът не е непознат за вас, а любовният ви живот може да използва доза от тази отрова точно сега.


Стрелец

Сега не е времето да взимате решения, които се отнасят до любовния ви живот. Партньорствата винаги са объркващи, това новолуние няма да ги изясни. Вместо това впрегнете енергията си в укрепването на връзките, които споделяте с другите.


Козирог

Някой е хванал окото и вие не знаете какво да правите. Не се подценявайте, вие сте добра партия и го знаете, така че не се страхувайте да го покажете.


Водолей

Кажете „да“ за срещата с човека, който харесвате и се забавлявайте. Може дори да ви хареса.


Риби

Сгушете се под тъмното небе на новолунието и се насладете на интимността и близостта. Почивката с вашия партньор трябва да е номер едно в дневния ви ред.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия #хороскоп #любов