© Pixabay

Уважение

Толкова логично, а всъщност не толкова лесно за получаване. Жените искат уважение. Мъжете също. Върху него се гради всяка успешна връзка, особено когато са налице и любов, внимание, взаимност и загриженост.

Комуникация

Добрата комуникация е един от основните елементи на стабилната връзка. Жените обичат да говорят и по-малко да слушат. При мъжете е обратното.

Дамите обаче изпитват огромна нужда да бъдат разбирани и окуражавани, а това не може да се случи, ако липсват разговорите.

Романтика

Разбира се, че жените очакват романтични прояви и изненади от половинките си. Ако са придружени и от доза спонтанност – това би бил идеалният вариант.

Дамите оценяват всеки романтичен жест – цвете, помощ в домакинството, специална вечеря, дори и тя да е в домашна обстановка, малките изненади, които карат сърцето им да се разтупти, искрените комплименти и прояви на нежност. Накратко – отношението е най-важно.

Сигурност

Усещането за сигурност е доста общо понятие, но жените искат всичко, от което е съставено.

Да започнем с финансовата сигурност. Съвременните жени са силни, самоуверени и решителни. Те могат да бъдат и напълно независими финансово, но се чувстват далеч по-сигурни, ако мъжът до тях ги превъзхожда в това отношение.

Истинският мъж трябва също да е опора на половинката си - да я подкрепя, разбира и изслушва. Това й дава допълнително усещане за сигурност.

Искреност

Искреността е следващият компонент, който има огромно значение за успешните връзки. Тя е основата, върху която се гради доверието, а то е особено важно за хармоничните отношения.

Не пропускайте да прочетете: 6 неудобни неща, които всъщност могат да направят връзката ви по-силна

Внимание

Липсата на внимание е една от основните причини за разпадането на много любовни връзки. За дамите то рядко е достатъчно и често е точно така. Не пренебрегвайте половинките си и винаги намирайте време за тях.

Интересувайте се от това как е минал денят им, как се чувстват, имат ли нужда от нещо. Това прави жените наистина щастливи, желани и уверени.

Интимност

Сексът е неизменна част от щастливата любовна връзка. За жените обаче е важен не само той, но и няколко придружаващи го фактора. Особено важно е да се интересувате какво наистина харесва половинката ви в леглото, да правите комплименти по отношение на физическите й дадености и способности в секса, да я предразполагате, за да се чувства спокойна, да не пропускате любовната игра и гушкането.

Вижте повече: 7 съвета по фън шуй за привличане на любов и подобряване на романтиката

Чувство за хумор

Замислете се кое ви накара да се чувствате добре заедно в началото на връзката си. Забавлението? Чувството за хумор на другия? Не позволявайте с времето да го изгубите и да се ограничите в ежедневната рутина. Намирайте възможности и начини да се разтоварвате и да се чувствате щастливи в компанията на партньора си.

Ще завършим с една мисъл, която смятаме, че казва всичко:

„Любовта не е страст. Любовта не е емоция. Тя е начин, по който се разбира, че някой по някакъв начин те допълва.“

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #взаимоотношения #любов