© Unsplash

Обикновено пълнолунието е най-доброто време в лунния цикъл да загърбите нещо, но лунното затъмнение може да обърка нещата.

Лунното затъмнение по време на пълнолуние кара подсъзнанието да изплува на повърхността, а с него и много неща, които повечето хора искат да загърбят и забравят.

Затъмненията представляват края на едно емоционално пътуване, така че ако има нещо, с което се борите, това може да е моментът, да се помирите с него. И нека не забравяме, че Меркурий е ретрограден това лято от 7 юли до 31 юли, и вече е объркал плановете много хора.

Ето 4-те зодии, които ще изпитат най-силно пълнолунието и лунното затъмнение през юли 2019.Овен

Една от най-големите грешки, които можете да направите по време на ретрограда на Меркурий - време за размисъл и крачка назад - е да се опитвате въпреки всичко да вървите напред. Вие сте човекът, който обича да продължава да се движи напред, за да постигне целите си и да актуализира плановете си. Това пълнолуние може да забави вашата инерция, особено в работата. Затова нека този период е време за забавление и преоценка. Отделете време да посетите роднини, дори ако това означава, че трябва да сложите чувствата си на заден план за известно време.


Рак

Тъй като пълнолунието през юли 2019 е в Козирог, това означава, че зодията срещу Козирог - това сте вие, Рак - ще го почувства доста силно. Ако не сте във връзка, можете да изпитате дълбоки чувства, които да ви помогнат да излезете от черупката си и да се отворите за романтични възможности. Ако вече имате половинка Луната ще осветли любовния ви живот и може да получите по-голяма яснота за връзката си. Това пълнолуние е пълно с моменти, които ще ви разкрият истини, които криете в себе си. То ви кани да надникнете дълбоко в подсъзнанието си, за да се изправите пред страховете, които ви пречат.


Везни

През това пълнолуние може да почувствате загуба на стабилност. Може да се почувствате дърпани в различни посоки, балансирайки кариерата, домашния си живот и личните взаимоотношения. Може да се почувствате така, сякаш изведнъж всеки се нуждае от вас, което ви кара де чувствате, че везните ви не са в баланс. Но това е подходящото време за вас да работите по уменията си за създава на граници между вас и другите. Опитайте се, да осъзнаете колко давате и какво да правите за другите. И дали това произтича от чувство за задължение? Или от истинска щедрост?


Козирог

Вие също ще усети напрежението на тази пълна луна, която е в вашата зодия, докато слънцето е в противоположния ви знак Рак. За пълнолунието, това означава, че прожекторът е насочен върху вас. Бъдете проницателни за това как прекарвате времето си и как използвате енергията си. Избягвайте да правите неща от чувство за дълг или задължение. Взаимоотношенията могат да бъдат нажежени, но всяко напрежение, което чувствате, ще ви помогне да откриете нездравословни или неподкрепящи тенденции в отношенията ви.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия #пълнолуние