© Depositphotos

Скорпион

Повечето Скорпиони са изключително ревниви, но основната им отличителна черта е лоялността – ако не ги предадете, те ще ви бъдат верни до смъртта. Представителите на зодията или обичат силно, или мразят, но никога не биха предали човека до себе си, затова и очакват същото отношение от вас.

Дева

Девите са моногамни, раздават се и се стараят да доставят удоволствие на половинката си по всевъзможни начини. Девата дори и не си помисля за изневери, но задушаващата й загриженост често провокира такива от страна на партньорите й. Тя е много взискателна и чувствителна, и за да стигне до предателство, трябва да много, много разочарована.

Козирог

Козирогът е една от най-надеждните зодии, тъй като безкрайно цени семейството и приятелите си. Повечето представители на зодията са твърде праволинейни и предпочитат да влагат усилия в професионалното си развитие и постигане на финансова стабилност, затова не губят ценно време в забежки и любовни интриги. Обикновено Козирозите са водещата фигура в една връзка, привързват се силно към половинката си и държат да виждат, че и другата страна полага достатъчно старание в отношенията.

Телец

Телците се отличават с голяма борбеност и всеотдайност, особено към любимите си хора. Моногамността за тях е като религия. Те обичат стабилността, семейният уют, както и възможността да бъдат обгрижвани и да се грижат за някого. Обикновено любовта към партньора им е за цял живот, така че не си падат особено по изневерите.

Водолей

Представителите на зодията държат на сериозните и задълбочени отношения с половинката. Перфекционисти са и биха направили всичко възможно да прекарат живота си с човека до тях, а това напълно изключва изневерите. Недостатък на зодията е прекалената амбициозност, заради която често се налага семейството да остане на заден план за сметка на работата.

Рак

За Рака стабилността във връзката е от огромно значение. Емоционалността е ключов фактор. Той изпитва необходимост често да му се припомня колко е ценен за своята половинка, затова тя трябва да намира всевъзможни начини да му показва любовта си. Това, което го отблъсква и би го накарало да изневери, е да усеща презрение и липса на любов от страна на партньора си.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия #любов #хороскоп