Независимо дали се борите с природата на зодията си или не, изглежда има точно определен брой часове сън от които тялото ви се нужда според зодията ви.

Овен

6,5 часа

Овенът не се нуждае от много сън, но се нуждае от вдъхновение, за да се чувства фокусиран, енергизиран и пъргав.

Телец

7 часа

Повече сън от това при Телец има обратен ефект. Телец може лесно да събира енергията, необходима за мозъка и тялото си чрез хранене, упражнения и упоритост.

Близнаци

8 часа

Близнаците се нуждаят от повече сън за това най-добре да си лягат по-ранно поне през делничните дни.

Рак

9 часа

Управляван от луната и много чувствителен, Ракът се справя с емоциите си по време на сън. Луната има много силно влияние върху тази зодия и за това те често страдат от безсъние.

Лъв

6,5 часа

Лъвът обича да си подремва през деня, подобно на всяка друга котка, но ако нямат избор 6 часа и половина са им достатъчни.

Дева

7 часа

Девата е работохолик и не обича да губи време в спане. За да са обаче максимално продуктивни те се нуждаят поне от 7 часа сън, независимо какво си мислят.

Везни

8 часа

Везните обичат да спят. Тъй като Везните винаги се опитват да балансират между хора и ситуации, те се нуждаят от поне осем часа сън, за да могат да функционират.

Скорпион

7 часа

Ако не получат тези седем часа сън, Скорпионите може и да не бъдат напълно енергизирани и бдителни, и вероятно ще бъдат много раздразнени и нервени.

Стрелец

9 часа

Стрелецът е нощна птица и за това често не спи достатъчно. Стрелците много искат да спят толкова, колкото им се иска, но трябва да вършат, това нещо наречено работа, което ги кара да стават от леглото.

Козирог

6 часа

Козирогът не се нуждае от много сън. Козирогът знае, че животът е предизвикателство и част от него е да продължаваш напред дори когато си изтощен.

Водолей

7 часа

Водолеите трябва да получат достатъчно сън, за да се чувства балансирано, но предпочитат сами да избират своите нощни часове въз основа на собствените си условия и как се чувстват.

Риби

9 часа

Рибите обичат да сънуват и ако не получи достатъчно сили, могат да станат прекалено замислени и замечтани в ежедневието си, да оставят подсъзнанието си да се рее.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #сън #зодия #зодии
Любопитно Споделете Споделете