Петте най-харесвани публикации в Instagram от 2017 принадлежат на известни личности и повечето от тях споделят обща тема.

На първо място, постът на Бионсе в Instagram, в който обяви бременността си с близнаци, получи 11,180,238 харесвания и счупи рекорда за най-харесван пост на Instagram.

На второ място е снимката на Кристиано Роналдо и приятелката му с новородената им дъщерята в болницата. Постът има 11 028 821 харесвания.

Трети в списъка - и единственият пост без бебета - е смелият пост на Селена Гомез, в който тя хроникира трансплантацията на бъбрека и благодари на най-добрия си приятел, че и е дарил бъбрека си. Поста получи 10,312,736 харесвания.

Пост номер четири е отново на Бионсе. На снимката този път тя държи новородените си близнаци. Поста получи 10,271,791 харесвания.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

И петият най-харесван пост в Instagram за 2017 г. принадлежи на Кристиано Роналдо - този път заедно с близнаците си Матео и Ева. Футболната звезда и близнаците му са получили 8,258,154 харесвания.

So happy to be able to hold the two new loves of my life ?❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Като цяло, изглежда, че ключът към това да имаш най-харесваната снимка в Instagram е доста лесен - просто трябва да бъдете световно известна звезда и да имате близнаци.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #Instagram #Бионсе #Кристиано Роналдо #Селена Гомез
Любопитно Споделете Споделете