© Unsplash

Първият месец на 2018 г. ще бъде отбелязан с пристигането на две различни пълни луни и двете могат да изиграят важно роля върху нашия живот.

Първата достига своя пик в нощта между 1 и 2 януари. Това пълнолуние ще донесе енергията, която традиционно свързваме с пълната луна през януари, втората която ще видим на 31-и, ще бъде синя луна.

Обичайно пълнолунието през януари се свързва с ново начало и ви дава енергия да планирате предстоящата година.

Пълнолуние е наречено Вълча луна и е перфектна за отделяне време за себе си, за да размислите за отминалата година. На този ден направете нещо, което ще постави основата за плодотворна 2018.

Пълната луна в края на месеца ще има съвсем различно влияние. Така наречената Синя луна ще се появи на 30 януари и ще достигне пълния си връх на 31 януари. Втората луна в един месец отдавна е свързана с божествената женственост и засилените паранормални влияния. Тази луна също е свързвана с вторите шансове.

Пълнолунието е отлично време за справяне с трудните истини и разкриването на скрити чувства. С експресивната енергия на луната на ваша страна, лесно ще намерите правилните думи.

Синята луна обикновено се появява само веднъж на всеки две-три години, тази година ще бъдем свидели на две - втората ще се появи в края на март.

Вземете възможно най-много енергия от последната луна на януари защото февруари изобщо няма да има пълнолуние.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #луна #пълнолуние
Любопитно Споделете Споделете