© Unsplash

Венера е планетата на любовта, важността, лукса, романтиката, красотата и дори парите, така че трябва да очаквате разтърсвания във всички тези аспекти на живота си. Това е идеалното време за преразглеждане на нездравословните ви навици във взаимоотношенията ви и за преразглеждане на чувствата ви. Венера може да ви помогне да създавате по-силни и здрави връзки в бъдеще. Докато временно отложите да вземате важни решения в любовта и други области, управлявани от Венера, за след ретрограда ще излезете от другата страна на този период с обновено чувство на увереност за това какво искате.

Прочетете нататък, за да разберете дали вашата зодия е сред най-малко засегнати от ретроградната Венера.Овен

Ретроградната Венера ще ви подтикне да внесете малко повече баланс във вашите венериански дела. Този период ще ви направи по-уверени и ще ви накара да сте по-откровени. Сега е моментът да постигнете баланс във взаимоотношенията си. Не забравяйте сега не е време за сериозни връзки, ретроградната Венера ще ви направи малко прекалено оптимистични по отношение на любовта.


Дева

Не очаквайте промени в любовния си живот в този период. Ретроградната Венера ще ви накара да се фокусирате в обърканите си чувства и ще се опитва да ви погълне в море от притеснения и неяснота. За вас е най-добре да се концентирате върху работата си. Следващите няколко седмици се съсредоточете върху това какво искате да постигнете във вашата кариера..


Козирог

Време е за почивка от сивото ежедневие и Венера ща ви подтикне да релаксирате и да си почивате. Слушайте сигналите на сърцето, мозъка и тялото си, и след ретроградната Венера ще бъдете по-уверени и сигурни в себе си. Сега е периода да се опознаете и да вникнете дълбоко в желанията и нуждите си.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #ретроградна Венера #зодии #зодия