© Unsplash

Сатурн е планетата на отговорността, времето и ограниченията. Всички зодии трябва да са готови да преоценят животa, работата, отношенията си с другите и най-вече своите отговорности.

Ето зодиите, на които ретроградният Сатурн ще се отрази най-малко.Скорпион

Скорпион, този ретрограден Сатурн ще ви помогне да усъвършенствате комуникационните си умения. Това ще ви помогне да пораснете като човек и да успеете в живота си. Това, че сте по-добър комуникатор и знаете правилните думи, ще ви помогне да станете по-взискателни към това, което казвате. Въпреки че в началото може да е трудно, бъдете сигурни, че в бъдеще ще откриете, че личните ви и професионални връзките ви са много по-ефективни и ползотворни.


Телец

Телец, този ретрограден Сатурн ще ви помогне да станете по-уверени във вашите лични вярвания. Това ще ви накара да преосмислите философския и духовния си облик. Това ще бъде време на размишления. Вселената ще ви помогне да преминете през леката екзистенциална криза и ще ви даде много повече духовна мъдрост, отколкото сте мислили, че може да притежавате.


Лъв

Лъв този ретрограден Сатурн ще ви помогне да намерите баланс. Сега е време да отстъпите назад и да се замислите за вашите връзки, работа и ежедневие и да решите кое работи и кое не. Енергията на Сатурн ще ви помогне да погледнете на живота си от нова гледна точка. Използвайте това време, за да решите как да управлявате времето си, за да можете да бъдете толкова щастливи, колкото можете.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #ретрограден Сатурн #зодии