© Unsplash

Ретроградният Сатурн е тук, за да ви помогне да намерите лимитите си, да поемете отговорностите си и да научите някои трудни уроци. Този период ще ви накара да преоцените целите си и отношенията си, за да сте сигурни, че сте на прав път.

В зависимост от това къде Сатурн с спрямо зодията ви, най-вероятно ще почувствате енергията му по различен начин - и има няколко зодии, които вероятно ще я усетят по-интензивно. Ето, на кой четири зодии ретроградният Сатурн ще направи най-голямо впечатление.Козирог

Сатурн ще прекара по-голямата част от своят ретроград в Козирог. Това означава, че ще усетите промените и трудните житейски уроци на ретрограда много близко до себе си. Взаимоотношенията ви може да бъдат поставени на изпитание, но ще се справите с това, ако имате решимостта да действате. Ако останете верни на себе си, ще продължите да печелите битките и ще излезете от другата страна много по-уверени в пътя си.


Рак

Този ретроград вероятно напълно ще преобърне любовния ви живот. Взаимоотношенията ви ще бъдат изпитвани, докато вие сами не решите с кой и какво искате да се ангажирате. Макар че може това да е доста емоционален период за вас, вие ще излезете от него с много мъдрост и опит, които ще ви помогнат да виждате нещата по-ясно в бъдеще.


Везни

Трябва да се подготвите за интензивно преосмисляне на живота си. Време е най-накрая да решите какво е важно за вас и да решите някои дълбоко вкоренени проблеми. Вашите вътрешни желания и страсти се променят и сега е времето личностно израстване. Не се плашете а оставете енергията на Сатурн да ви помогне да станете по-добро човешко същество.


Овен

Пригответе се за предизвикателства в работата си. Вашата способност да създавате граници между бизнеса и личния си живот ще бъде поставена на изпитание по съществен начин. Време е да се докажете. По време на тази ретрограда, ще разберете, че тежката работа се отплаща и, че не трябва да се страхувайте от нищо, за да стигнете до мечтаната си дестинация в кариерата си.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #ретрограден Сатурн #зодии #зодия