Започвайки на 21 юни и свършвайки на 22 юли, сезонът на Рака е един от най-емоционалните и чувствителни времена на годината. Раците са интуитивни, нежни хора, които са много ориентирани към семейството, обичат да бъдат у дома и не се страхуват да бъдат креативни. Всичко това ще бъде усетено във всяка зодия през сезона на Рака.

Луната представлява емоциите в астрологията, така че има смисъл, че това е владетелят на Рака, най-емоционалната зодия. Новите луни и пълните луни са винаги емоционални моменти, особено по време на сезона на Рака, а този месец има слънчево затъмнение на 2 юли и лунно затъмнение на 16 юли, вместо редовно новолуние и пълнолуние. Затъмненията са начинът на зодиака да ви тласне към следващата глава в живота ви като ви отнеме нещо или донесе важни възможности в сферите на любовта, приятелството, работата или образованието. Трябва бързо да се възползвате от тях - или ще изчезнат толкова бързо, колкото са се появили! Внимание, този сезон на Рака включва и ретрограден Меркурий. Неразбирателствата могат да наводнят дните в началото на юли, но всичко ще се оправи с времето.

Като първи от водните знаци, Раците са тези, които следват сърцата си без значение какво и колко са дълбоко интуитивни. Какво означава това за вас за следващия месец? Сезонът на Рака ще засегне много части от живота ви. Ключовите думи, с които може да се опише този период са: чувствителност, семейство, дом, деца, въображение, храна, емоции и взаимоотношения. Докато всички ще усетят тези основни ефекти от сезона на Рака няма да бъде толкова интензивно за някои, колкото за други. Някои зодии просто ще се чувстват по-спокойни.

Ето зодиите, които Сезонът на Рака ще засегне най-малко:Телец

Това е наистина страхотно време да прекарате известно време със себе си и да влезете в собствената си глава. Сезонът на Рака иска да се грижите по-добре за себе си. Поддържайте графика си малко по-гъвкав, отколкото обикновено, тъй като дните ви вероятно ще бъдат претъпкани с важни проекти. Времето е най-скъпата ви стока в момента; третирайте го като такава. Обърнете внимание на проблемите, свързани с комуникацията, които възникват с вашите приятели, членове на семейството ви и във връзка с вашите писмени проекти.


Лъв

Като Лъв, вие обикновено обичате да бъдете социален и да излизате, но сезонът на Рака ще извади на показ една различна ваша страна. Енергията на този период ще ви помогне да определите и да се отървете от някои самоунищожителни навика. Колкото по-бързо разберете, че сте просто човек и си простите, толкова по-бързо можете да научи уроците, които ще направят живота ви по-добър. Обърнете внимание на обратната връзка, която получавате за вашия стил на комуникация.


Скорпион

За вас, Скорпиони, този сезон на Рака ще бъде свързан с това да се измъкнете от всичко и да се съсредоточите върху себе си. Напълно прегърне спокойната енергия на периода. Откажете да влагате каквато и да било енергия в онова, което знаете, че не искате да вършите и всъщност за момента не нужно да правите. Пазете времето, енергията и опита си за само за важни и значими неща. Обърнете внимание на комуникационните проблеми, които възникват във вашия професионален живот.


Водолей

Сезонът на Рака е идеалното време, да си вземете така необходимата почивка и да се отпуснете. Затъмненията ви кара да анализирате живота си, да откриете всичко, което ви кара да се чувствате в застои и всичко, което ви носи негативни емоции. Каквито и проблеми да възникнат и каквито и да са придружаващите чувства, които те ще извадят от дълбините на съзнанието ви, не трябва да се страхувате. Всичко това ще доведе до по-добро утро. Обърнете внимание на комуникационните проблеми, които възникват във вашата връзка и вашите работни проекти.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодия #зодии #хороскоп