© Marcus Loke / Unsplash

Колекцията Mugler H&M, която ще бъде пусната на пазара през пролетта на 2023 г., обещава да предложи екстравагантен и иновативен стил, който улавя същността на естетиката на Mugler.

Кейси Кадуладер, творчески директор на Mugler, ще ръководи насоките на дизайна на това уникално сътрудничество. Очаквайте смели комбинации от материали, асиметрични деколтета и драпиране - всички отличителни белези на марката Mugler.

В продължение на почти две десетилетия H&M демократизира висшата мода, като предлага на световната аудитория възможността да притежава специални модели на дизайнери от висок клас. Предстоящото сътрудничество е още един пример за легендарния и пионерски подход на H&M към модата.

Предишните сътрудничества на H&M с Versace, Balmain, Stella McCartney, Moschino и Iris Apfel предизвикаха голямо вълнение и ентусиазъм. Колекцията на Mugler със сигурност ще последва стъпките им и ще бъде едно от най-обсъжданите модни събития на 2023 г.

Колекцията Mugler H&M ще бъде налична онлайн и в избрани магазини, като ще даде възможност на клиентите да притежават ексклузивни модели дизайнерски дрехи от висок клас на достъпни цени. Така че, модни фенове, пригответе се за вълнуващо ново попълнение в гардероба си, донесено ви от емблематичното сътрудничество между H&M и Mugler!

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #H&M #кошмари