© Unsplash

Кървавата луна получава своето име от червеникавия оттенък, който има луната, когато Земята и слънцето подреждат така, че да има пълно лунно затъмнение. Ако не сте чували за кървавите луни и се чудите дали те влияят на зодията ви по-различно от обикновените пълнолуния, отговорът е да.

Кървавата луна и затъмнението в края на месеца ще продължат един час и 23 минути. То ще е повлиян главно от ретроградния Марс. Тези факти означават, че вселената се опитва да събуди вътрешния ви войн и склонност ви към страст. Ще бъдете по-склони към големи, много лоши и гневни настроения.

Ще бъде трудно да контролирате силните си емоции. Ако започнете да се чувствате раздразнително, нетърпеливo, тиранично или дребнаво, това е сигнал, че трябва да отстъпите крачка назад и да се опитате да се отпуснете.

На някои зодии ще им е по-трудно да поддържат емоционален контрол по време на кървавата луна – и това са Водолей, Козирог и Лъв.

Водолей

Луната и ретроградния Марс поемат властта над вашата зодия. Вие обикновено сте спокойни и уравновесени, но заради кървавата луна може да се окажете по склони към големи кавги и и да се чувствате по-драматично от обикновено. Ще се чувствате не на себе си и това още повече ще ви стресира. Опитайте се да медитирате, за да се справите с вътрешното напрежение.

Козирог

Вие ще усетите кървавата луна и ретроградния Марс особено силно. Те ще ви накарат да искате промяна. А вие, Козирозите, не обичате да променяте навиците, които сте си създал. Този път успеха ви може би се крие в това просто, да се оставите на течението, нещо което ще бъде в разрез с инстинктите ви. Вашите естествени земни тенденции са да контролирате вашата среда, но това няма да ви помогне, а ще ви попречи през този месец.

Лъв

Луната и Марс ще бъдат във Водолей, което означава, че ще бъдат срещу вашата зодия. Но от добрата страна, понеже Слънцето е в Лъв неизменно ще почуствате прилив на енергия. Може дори да започнете да оценявате въздействието, което имате върху света около вас, и да искате да направите нещо по въпроса. Възползвайте се от енергията този месец, за да направите положителна промяна в живота си, за която може би сте чакали подходящия момент.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #хороскоп #зодии #зодия #кървавата луна #луна #пълнолуние