Хирон засяга всички аспекти на здравето - физическо, психично, емоционално и духовнот. Хирон е астероид, подобен на планета във външната Слънчева система, който преди се е смятал за една от луните на Сатурн, но се оказва, че Хирон просто има много ексцентричен орбитален модел.

Наречена на кентавъра Хирон от гръцката митология, който е бил лечител и учител, но по ирония на съдбата никога не можел да се излекува, след като е бил нараняван отново и отново без причина. Заради това Хирон е известен и като "Раненият лечител" в астрологията.

В наталните карти, Хирон посочва къде се намират вашите лечебни сили в резултат на собствените ви духовни рани. Той представлява и вътрешните рани, които ще трябва да лекувате през този живот.

И така, какво точно можете да очаквате от ретрограда на Хирон в Овен?

Когато тази сложна планета се обърне, нейната същност ще бъде силно подчертана. Когато Хирон върви ретроградно, раните, които са били заровени дълбоко във вашето подсъзнание ще излезнат наяве. Някои от тези рани може да свързани с карма, изоставяне и физическа травма. Но ретроградният Хирон може да бъде и време за изцеление, което ви даде възможност наистина да откриете от какво точно се нуждаете, за да справите с тези рани.Ретроградният Хирон е тук, за да ви помогне да пренастроите ума, тялото и душата си. Това е времето да кажете сбогом на лошите навици, които вредят на вашето лично израстване и индивидуален прогрес. Това означава, че вероятно ще се сблъскате със ситуации, които някога са предизвикали гняв у вас, но трябва да помните, че това е просто част от душевното развитие.

По време на ретрограда на Хирон, вие ще бъдете залети от спомени и чувства, които могат да ви накарат да се чувствате депресирани и отчаяни. Ще имате космическа задача да преоцените старите си взаимоотношения и решения. Като разберете по-добре миналото си, ще придобиете способността по-добре да планирате бъдещето си и по-лесно да се справите с проблемите в настоящето си.

През тези месеци се фокусирайте върху грижата за себе си. Ретроградният Хирон ще ви помогне да се почуствате себе си. Заредете се с воля и смелост с помощта на енергията идваща от Овен. Имате право на вашето самочувствие и ви е позволено да празнувате вашите победи, независимо колко "досадно" може да бъде за хората около вас. Насладете се в успехите си и се борете за правото си да бъдете себе си. Заслужавате го!


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #Хирон #ретрограден Хирон #хороскоп #зодии #зодия