Будни сте, слънцето още не е изгряло. Разглеждате чуждата стая и се вслушвате в равномерното дишане на спящия до вас мъж... А само преди едно денонощие не знаехте, че той съществува... И сега мрачни мисли започват да ви терзаят.

Защо така бързо се „предадох без бой“?

Това е първият въпрос, който си задавате, след като предишната вечер набързо сте се съгласили да си легнете с почти непознатия мъж. Според специалистите причините „да капитулирате“ са следните:

Любов от пръв поглед

Най-напред - това е любов от пръв поглед, когато не можете да си представите, че трябва да се разделите с мъжа. И дори избраникът да не ви отговори с взаимност, с удоволствие ще се възползва от чувствата, които ви вълнуват.

Защото ви се иска...

Втората причина е силното ви желание за интимност. Ако сте свободна жена и ви се иска тази нощ да правите секс, защо пък не?

Скуката е третата причина

Да речем, че сте се измъчвали от самотата си. Но сте отишли на гости, запознали сте се с този мъж и за да ви стане по-леко на душата, сте започнали да флиртувате с него. Продължението и финалът са известни -макар и също толкова скучни като началото.

Четвъртата причина - отмъщение

Мъжете въобще и не подозират, че жените много често прекарват нощта с тях само за да направят напук на другия. Споделеното легло после може да постави началото на едно голямо и искрено чувство, а онзи, на когото сте си отмъстили, да бъде изтрит завинаги от паметта ви. Но през тази нощ, в която правите секс със случаен познат, ще се наслаждавате на отмъщението си.

Нов ден - нови вълнения

Събудили сте се в леглото на почти непознат мъж, започвате да оглеждате партньора си и мислено да се обвинявате за проявата на слабост, защото всъщност само на него му се е искало да прави секс. И какво от това? Радвайте се, че са ви оценили като привлекателна жена, а не като някаква учена сухарка или напориста бизнесдама. Не се притеснявайте - ще имате време на воля да си поговорите. А ако сте му били поредното маце за сваляне от оня списък, не бързайте да се съжалявате и да мислите, че ви е използвал. В края на краищата и вие сте имали нещо наум, за да се съгласите да легнете с него.

Какво да правите след бурната вечер?

Умните жени си имат едно неписано правило - колкото и дълго да съм останала с мъжа, трябва да се прибера да нощувам у дома, сама. Дори да е два през нощта или четири сутринта, предложете му да се прояви като кавалер и да ви изпрати до вашия дом. В този случай ще можете да избегнете такива досадни неща като изтрилия се грим, липсата на четка за зъби и поомачканите дрехи. Пък и красивият мъж от снощи на дневна светлина изглежда по друг начин: необръснат, недоспал....

Ако не сте успели да си тръгнете

Дори и да не сте мислили да се приберете след случилото се на всяка цена вкъщи, най-добре е да посрещнете утрото весела, в добро настроение. Нищо лошо не е станало - хубаво сте си прекарали, било ви е приятно. И не се опитвайте да си изяснявате отношенията с този мъж и да го засипвате с въпроси от рода на „Ще се срещнем ли пак?“, „Да ти дам ли телефона си?“, „Кога ще ми позвъниш?“. Защото той би трябвало да ви ги отправи. Ако мъжът не го стори, значи, че отговорите въобще не го интересуват. В такъв случай побързайте усмихната да изчезнете от дома и от живота му. Ако пък самата вие не искате да отговаряте на такива въпроси, приложете един изпитан трик: обещайте му, че съвсем скоро сама ще му позвъните, но след ден-два ще разберете, че не сте му взели телефонния номер.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #любов