Пълната луна на 31 януари е така също Синя луна, Кръвна луна и първото лунно затъмнение на 2018 г. Ако ви се струва, че всичко това може да причини доста хаос за тези от нас тук на Земята, сте прави. И докато най-вероятно ще има влияния върху живота на всички, независимо кога са се родили, има няколко зодии, които ще бъдат засегнати още по-силно от лунното затъмнение.


Телец

Телци подгответе се живота ви да бъден разтърсен. Лунният хаос може да доведе до промени из основи на личната ви философия. Бъдете готови да приемете тези промени, вместо да им се съпротивлявате.

Лъв

Не се изненадвайте, ако се окажете в центъра на вниманието в края на месеца. Не се страхувайте да отделите време за себе си, ако ви е необходимо.

Скорпион

Благодарение на затъмнението Скорпионите може да очакват потенциални промени в позицията си на работа, както и промени в начина, по който обществото ги възприема. Да се надяваме, че ще са позитивни промени.

Водолей

Време е да се фокусирате върху хората около вас, Водолей. Може дори да почувствате промени във взаимоотношенията си с другите. Ще се наложи да се научите да балансирате отношенията си.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #луна #пълнолуние #зодии #зодия #хороскоп
Любопитно Споделете Споделете