© Unsplash

Овен

Пречки и фалшиви хора

Овените са горди и отстояващи позицията си хора, които изразяват себе си с автентичност и искреност. За това няма нищо което да мразят повече от фалшивите хора. В допълнение, Овенът е най-нетърпелив от всички зодиакални знаци и нищо не ги предизвиква по-често от нещо, което да пречи на плановете им.


Телец

Лошо качество

Телецът познава качеството. Лоши обслужване, евтините материали и съставки са сред нещата, които вбесяват тази зодия. Те са добри в преценката на стойността на нещата и всеки, който се опитва да ги измами трябва да очаква гнева на бушуващия бик.


Близнаци

Негативни хора

Близнаци обикновено са оптимистична и не злонамерена зодия. Въпреки че Близнаците обичат хората, те нямат време за раздразнителни и негативни хора.


Рак

Предателство

Раците са много сериозни когато става въпрос за връзките им и очакват всички, с които са близки да бъдат лоялни и надеждни. По принцип раците са много грижовни и щедри. Те ще защитават хората близки до тях с всичко което имат. Но ако предадете Рак се пригответе за война.


Лъв

Завист

Лъвовете са уверени и малко помпозни. Те обичат да привличат вниманието и когато го получат са великодушни и всеотдайни в замяна. Лъвовете не понасят завистта и не толерират несигурни и негативни хора.


Дева

Високомерие

Девите са скромни и срамежливи, но и много осъждат хората около себе си. Те са особено критични към хората, които изглеждат много високомерни. Те инстинктивно ще се опитат да свалят хора, които смятат за арогантни на земята.


Везни

Невъзпитание

Везните обичат хармонията и когато възникне несъгласие, те незабавно се опитват да оправят нещата. Те наистина са приятни хора и грубите хора нарушават техния перфектен свят на хармония и сърдечност. Това води до екстремни промени в настроението.


Скорпион

Лъжи

Много лоша идея е да лъжете Скорпион. Скорпионите имат проблеми с доверието и ако някой се опита да ги лъже, има шанс да нещата да излезат извън контрол. Когато Скорпион разбере, че е бил излъган, започва да планира своето отмъщение.


Козирог

Мързел

Козирозите са една от най-работливите знаци. Те са дисциплинирани, сдържани и отговорни, така че е естествено мързела и ленивостта да ги дразнят.


Водолей

Потисничество

Водолеят не е фен на ограничения и задушаващата власт. Водолеите са силно независими и самодостатъчни и много ценят свободата си преди всичко. Всеки опит да бъдат ограничени ще бъде възприет като заплаха, срещу която ще се защитават с всички сили.


Риби

Критика

Рибите са чувствителни и много емоционални души, които са склонни към депресия. Tе може да нямат обективна перспектива за себе си и за собствения си образ. Първоначално критиката може да потисне Рибите и да ги накара да се самосъжаляват. Но ако се случи много пъти, отчаянието, ще се превърне в ярост.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии
Любопитно Споделете Споделете