© Unsplash

На 9 септември новолунието ще бъде в Дева. Това е началото на нов цикъл, време да се запитате дали всичко е така както го искате. Новите луни са пълни с енергия и са идеални за поставянето на ново начало или начинание. Сега е времето да използвате тази енергия за да направите нещо голямо и запомнящо се. Тази нова луна може да ви вдъхнови да обновите идеите си или да започнете нещо ново за което дори не сте помисляли.

Този период е перфектен за решаването на сложни проблеми и намирането на прости решени. Енергията на Девата учи да "смилате" информацията, която ще ви помогне да разберете какво е важно и полезно и да се отървете от всичко останалото. По този начин разполагате с достатъчно енергия, за да се фокусирате върху неща, които наистина имат значение. В тъмнината на новата луна няма да сте разсеяни и претоварени от всички неща и възможности, които ви заобикалят.

Според Astrology King, ефектите от новата луна на 9 септември ще продължат четири седмици до 8 октомври, когато е следващото новолуние.

Най-доброто време за ново начало и за започването на нови проекти е през първите две седмици от този нов лунен цикъл. Ако искате да направите някаква промяна за новия сезон, енергията на Луната ще бъде най-пълна с потенциал в началото на новолунието.

Когато взимате решения през това новолуние е важно да се уверите, че намеренията ви не са в разрез с ценности и идеали ви. Не се опитвайте да правите прекалено големи промени в живота си. Започнете с малките неща и не бързайте. Енергията на Луната ще ви помогне, но понякога може да навредите на себе си ако имате прекалено високи очаквания. Просто правете нещата „стъпка по стъпка“ - подход, който ще ви помогне много през сезона на естествено внимателната и щателна Дева.

Опитайте се да устоите на изкушението да се втурнете с пълна сила към непознатото. Винаги ще има друга нова луна и друга енергия, която да впрегне в начинанията си. Енергията на това новолуние и на сезона на Девата ще ви да де възможността да създадете здрава основа, на която да изградите нещо наистина значимо през следващите няколко лунни цикъла.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #новолуние