Ставате ли лесно жертва на такива "приятели"?

Овен: Не сте от хората, които сляпо се доверяват на другите и затова бързо успявате да прецените кой за какво ви търси. Готови сте винаги да услужите, но не и да разрешите да ви използват.

Телец: Лесно се поддавате на ласкателства и затова можете да "вървите по гайдата" на мнимите си приятели. Внимавайте и бъдете по-взискателни към хората, с които се обвързвате.

Близнаци: Бързо можете да прецените кой за какво ви търси и сте безкомпромисни. Но за тези, които са доказали, че са ви истински приятели, сте способни да се раздадете изцяло.

Рак: Докато се усетите, могат да ви водят за носа. Но установите ли, че някой ви използва, бързо скъсвате приятелството. Все пак, не чакайте твърде много, докато го разберете.

Лъв: Едва ли се е намерил някой, който да ви манипулира както намери за добре. Мнозина от вас са услужливи и предани, но с мярка. Рядко допускате някой да ви подведе.

Дева: Вие сте практични и земни хора, затова сте развили нюх към фалшивите отношения. Често обаче ви пречи доброто възпитание, да кажете точно това, което мислите.

Везни: Понякога сте способни да се откажете от нещо скъпо и лично, за да направите удоволствие на човек. Това е хубаво качество, ако човекът, за който правите жертвата, заслужава това.

Скорпион: По-скоро вие ще използвате други, отколкото те вас. При това го правите много деликатно, почти незабележимо. Но помолят ли за услуга - обикновено сте налице.

Стрелец: Вярвате в хората прекалено много и сте прекалено толерантни към тях. В този “вълчи свят" това едва ли е полезно за вас. Огледайте се и се отървете от използвачите. Те ви пречат.

Козирог: Повечето от вас имат малко приятели, но истински. Рядко допускате хора близо до себе си, които не са доказали качествата, на които държите. Но не бъдете чак толкова строги.

Водолей: Дори и съзнателно да разбирате, че ви използват, продължавате да се раздавате. После се ядосвате сами на себе си. Защо го правите? Някой може да изтълкува това за глупост и наивност!

Риби: Рядко ставате жертва на използвачи. А ако разберете, че някой има нечестни намерения към вас, от малка рибка се превръщате в акула. И помните това с години.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия
Любопитно Споделете Споделете