Омбрето е забавна тенденция, която вероятно сте виждали на всякъде от коса до ноктите и облеклата. Но днес ще се съсредоточим върху устните. Нужни са ви само две червила - едно тъмно и едно светло. За да получите омбре ефекта на устните си, просто нанесете слой молив за устни, червило и пудра, за да създадете градиентен ефект, който ще направи вашите устни да изглеждат модерни и по-плътни.

Започнете с очертаване на устата си и запълване на ъглите на им с тъмен молив за устни. Можете да изберете всеки нюанс, който ви харесва, дори светъл, но е по-добре да започнете с по-тъмния от двата, които сте си избрали. След това нанесете по светлото червило с плоска четка за устни в центъра на устните. Сложете по-тъмното червило във външните части на устата. И накрая, смесете леко с пръст молива, тъмното и светлото червило и омбре ефекта ще се появи естествено!

Можете да направите омбре устните подходящ за работа, като смесите пастелни цветова или естествени розови тонове.

Ако искате нещо наистина ексцентрично може добавите няколко златни люспи или камъни Сваровски. Омбре устните са изключително разнообразни и със сигурност има стил за всеки момент от живота.

Ето 21 идеи за омбре устни, които да ви вдъхновят за перфектния летен грим.

Снимки:Pinterest

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!