Срам ме е..., но ще споделя, защото много ми тежи! Унижих се толкова много! Как можах да го направя!

Срам ме е..., но ще споделя, защото много ми тежи, а няма на кой да разкажа! Унижих се толкова много! Как можах да го направя!

Ще попитате... какво ми липсваше ли?

Липсваха ми много неща... вниманието на съпруга ми като на мъж към жена, липсваше ми страст, липсваше ми секс, липсваше ми чувството, че съм желана, секси и красива.

Много пъти говорех с него затова, но той не ме чуваше, не ме разбираше какво искам от него... Глезотии... Глупости - отговаряше той... !

ТОЙ - красавецът, джентълменът, галантният и мил мъжага се появи преди една година в нашата фирма... Започна да ме сваля... Без задръжки, всички го забелязаха, дори съпруга ми.

Колкото повече го отблъсквах, той толкова по-настоятелен ставаше!

Говорила съм с него, знае, че обичам съпруга си, но....

НО едно голямо НО, просто се случи, една вечер, бяхме на семинар, всичко беше страхотно, той беше невероятен, с него се почуствах жива, почуствах се жена... и след тази вечер всичко приключи, свърши.... ТОЙ сложи КРАЙ!

Но как да продължа напред, като всичко в мен копнее за него! Страшно много го искам!

Неговото държание се промени страшно много към мен... Избягваме, когато сме сами е груб, караме да се чувствам като парцал... Не знам защо трябва да се държи така отвратително! Опитах се да говоря с него!

Каза ми, че сме само колеги и не може да има нещо повече между нас, имал си приятелка и я обичал! Това между мен и него, онази вечер било - Грешка!

В момента се чувствам ужасно, като долна проститутка, като уличница... като долен парцал, как можах да се поддам?!

В момента съм отпуск, просто не искам да го виждам! А като свърши, какво ще правя, как да продължа!

Случвало ли ви се е нещо подобно?

Дайте съвети, как да се справя с положението?