© fietzfotos, pixabay

Проектът Spodeli.com се поддържа от екип приятели желаещи да създадат приятно, полезно и безопасно място за съвременните дами.

Aвтори на Spodeli.com са утвърдени имена от онлайн медиите, но и редовни читатели. Онлайн списанието е място, където читатели и експерти споделят своя опит, обменят идеи, публикуват рецепти и съвети.

Включи се и ти! Сподели с нас безценни съвети, вкусни рецепти, работещи диети, истории за любов и изневяра...

Spodeli.com e бързо налагаща се марка на българския пазар, адресирана към дамската аудитория. Spodeli.com е предпочитан сайт от потребители с разнообразни интереси. Онлайн списанието предлага полезни съвети, любопитни истории, лесни за готвене рецепти и уникален хороскоп, съобразени с желанията на всеки от читателите.

Пректът се издържа от рекламни приходи осигурени от рекламни карета (banners), естествени реклами (native ads) и рекламни публикации (advertorials). В Spodeli.com не е на мода натрапчивата реклама под формата на отварящи се прозорци, закриващи съдържанието банери и дразнещи видео клипове.

Ако харесваш Spodeli.com, моля, не използвай блокиране на рекламите за този сайт. Tе осигуряват единствения приход на проекта. Екипът ще ти се отблагодари, като създава още по-добър сайт и полезно съдържание.

Отличителна черта на Spodeli.com са честите томболи и игри с привлекателни награди, които привличат многобройни участници.

Постоянни рубрики в онлайн списанието Spodeli.com са: Съвети, Рецепти, Диети и спорт, Любопитно и Хороскоп.

*Spodeli.com има желанието да публикува полезна и уникална информация. Ако забележиш съдържание, което не отговаря на добрия тон или нарушава нечии авторски права, моля, информирай ни.Студентски стаж в Spodeli.com

Spodeli.com търси автори студенти по стажанска програма. Стажанската програма на Spodeli.com е платена и се удостоверява с документ след приключване на договора. Ако сте студент по Журналистика, Филология, Маркетинг и Реклама или Връзки с обществеността и имате професионални интересии в областта на медиите Spodeli.com е добра отправна точка.

Кандидатсването за студентската програма е лесно. Споделете кратка информация за себе си в контактната форма и кандидатурата ви ще бъде разгледана в най-кратък срок.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!