© Снимка от сериала Костюмари.

В британската монархия, титлата "принцеса" се отнася само за тези, които са родени с нея. Когато Кейт Мидълтън се омъжи за принц Уилям през 2011 г., тя стана Нейно кралско величие, Катрин, херцогиня на Кеймбридж, а принц Уилям добави херцога на Кеймбридж към собствената си титла. Това се дължи на факта, че кралицата даде на двойката на титлата по повод брака им. Кейт Мидълтън обаче е технически титулувана като принцеса Уилям, тъй като тя се смята за принцеса чрез брак.

Мидълтън вероятно също ще бъде титулувана като Катрин, принцеса на Уелс, след като принц Уилям наследи титлата. Принцеса Даяна, която, разбира се, беше омъжена за принц Чарлз, беше титулувана като такава.

Когато принц Хари се ожени за Меган Маркел, най-вероятно кралицата отново ще направи внука си и съпругата му херцог и херцогиня. Очаква се титлата на херцог, която ще получи принц Хари, да бъде Съсекс. Съсекс не имал херцог от 1843 г. Така Маркел ще стане Нейно кралско височество Меган, херцогиня на Съсекс.

Актрисата ще се премести в двореца Кенсингтън, където ще живее с принц Хари в Nottingham Cottage, а датата на сватбата е определена за пролетта на 2018 г.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #Меган Марке #Кейт Мидълтън
Любопитно Споделете Споделете