© Unsplash/Inna Lesyk

Телец и Рак

Телецът и Ракът са лоялни, грижовни и мили към другите. Те са двойката, която са толкова силно влюбени, че карат всички други да ревнуват.


Близнаци и Овен

Близнаци и Овен са независими по природа, но и страстни. Близнаците удовлетворяват чувство за приключение на Овена и за това техния съвместен живот никога не е скучен.


Лъв и Лъв

Да, перфектният партньор на зодия Лъв е някой също толкова уверен и амбициозен като тях. Те ще се третират като царе и царици и никога няма, да се задоволяват с по-малко от нужното, когато става въпрос за щастието на другия.


Дева и Дева

Подобно на Лъвовете, Дева върви най-добре с друга Дева, защото само те притежават същият логичен и аналитичен ум. Макар че те не показват своята любов толкова открито, колкото останалите зодии, на тях не им се и налага, защото Девите познават чувствата на партньора си.


Везни и Козирог

Везни и Козирог са класически пример за това, че противоположностите се привличат. Везните обичат да бъдат около хора, докато Козирозите предпочита да прекарват времето си сами. Везните са добродушни и словоохотливи, но мързеливи; Козирозите са непреклонни и недоверчиви, но трудолюбиви. Те се балансират взаимно.


Скорпион и Стрелец

Независимостта е единственото качество което свързва Скорпиона и Стрелеца. Скорпионите са склонни да усещат емоциите си с пълна сила, докато Стрелците ги съдържа. Това е двойката, която не е вечно залепена един до друг, но всички разбират, че между тях има силни чувства.


Водолей и Риби

Въпреки че Водолеите са независими, а Рибите са зависими, тяхната креативност и въображение ги обединява. Рибите, макар и предпазливи отначало, обичат да говорят за нещата, които ги интересуват, а Водолеите обича да стимулират разговора.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #любов
Любопитно Споделете Споделете