Звездата от “Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии” Рейчъл Зеглер се вдъхновява от различни герои от хитовия антиутопичен франчайз, докато промотира новата предистория. Тоалетите на Зеглер изглежда отдават почит на различни визии от предишните филми от "Игрите на глада".

Ето всички тоалети, които Зеглер е носил досега, и възможните им вдъхновения.

На европейската премиера в Берлин Зеглер намекна за огнената рокля на Катнис Евърдийн

По време на европейската премиера в Берлин Зеглер подпали червения килим със зашеметяващ ансамбъл, напомнящ огнената рокля на Катнис Евърдийн от оригиналния филм "Игрите на глада". Намигването на Зеглер към тази емблематична визия на берлинската премиера беше подходяща почит към поредицата, която завладя сърцата на милиони.

Роклята е от най-новата колекция на Сара Бъртън за Alexander McQueen и официално долната част на черната рокля има за цел да изобрази структурата на червена орхидея.

Embed from Getty Images

Зеглер се появи с друга визия, вдъхновена от Катнис, на лондонската премиера

Продължавайки пътуването си през модната история на Панем, Зеглер представи още един забележителен тоалет на лондонската премиера, вдъхновен от облеклото на Катнис по време на "Парада на трибутите" в "Игрите на глада: Възпламеняване". Поразителният ансамбъл отрази бунтарския дух на героинята, демонстрирайки отдадеността на Зеглер да улови същността на любимия франчайз.

Черната вечерна рокля на Рейчъл без ръкави с изчистени дантелени детайли беше с висока яка, а тя добави височина към фигурата си с чифт черни ботуши. Изключително драматична черна дантелена рокля е част от колекцията на Диор за сезон Пролет-Лято 2024.

На премиерата в Лос Анджелис тоалетът на Зеглер приличаше на сватбената рокля на Ани Кръста

Зеглер се появи на премиерата в Лос Анджелис в рокля, напомняща незабравимата сватбена рокля на Ани Креста. Тоалетът на Зеглер отдаде почит на трогателния момент в "Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част 2", когато Ани и Финик сключиха брак. Кремавата рокля, носена от Зеглер, наподобяваше ефирната красота на роклята на Ани, улавяйки същността на ключовата и емоционална сцена от франчайза.

Роклята е дело на ливанският дизайнер Ели Сааб. 22-годишната звезда носеше рокля от пясъчен копринен шифон от колекцията есен/зима 2023 на дизайнера. Роклята имаше корсетна горна част и тънки презрамки, фино плисирана с бродерия от перли, малки пайети и емайлиран бронз. Роклята включваше и качулка от шифон.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #мода
Любопитно Споделете Споделете