© Freepik

Синята луна ще изгрее в небето на 31 октомври 2020, на Хелоуин. Това е второ пълнолуние за един календарен месец и е уникално явление, което се случва веднъж на всеки три години. Съвпадението с Хелоуин и фактът, че Меркурий е в ретроградна форма, придава специално значение на това явление Според астролозите Синята Луна на Хелоуин предвещава големи промени и вълнение, главно в личния живот и финансите.

Синята Луна ще окаже най-силно въздействие върху следващите четири знака на зодиака, които трябва да бъдат нащрек и много внимателни.

Телец

Телците със сигурност ще усетят мощта на Синята Луна. Това ще засегне дори и тези, които преди това не са усещали влиянията на пълнолунията. Възможни са промени в настроението, пристъпи на необясними вълнения и раздразнения. Няма причина за паника: важно е да останете спокойни и позитивни. В резултат на това енергията на Синьото пълнолуние ще повлияят положително върху здравето и най-вече хроничните заболявания, а много от Телците дори ще се почустват подмладяващия ефект на това пълнолуние върху себе си!

Дневен хороскоп за зодия Телец


Лъв

Лъвовете трябва да очакват промени в професионалната сфера - това се дължи и на факта, че Меркурий е в ретроградна форма. Представителите на този знак могат да изпитат истински стрес от неочаквани обрати. Няма място за притеснения: проблемите, промените и трудностите в крайна сметка обещават нови възможности! Следователно трябва спокойно да приемете предстоящите промени. Бъдете търпеливи - нещо много добро ще се случи скоро и това ще бъде резултат от енергията на Синята Луна.

Дневен хороскоп за зодия Лъв


Скорпион

Скорпионите ги очаква леко земетресение в личния живот. Синя луна на Хелоуин ще разкрие проблеми в отношенията с партньор или някой член от семейството, а и ще ви накара да се замислите за бъдещето. Не се страхувайте от това! През този период Скорпионите ще имат ясно виждане какво трябва да се направи, за да се реши проблемът. Струва си да се вслушате в интуицията си и да се възползвате от възможността да разберете по-добре своите близки и приятели. Синьото пълнолуние ще ви покаже изхода от проблема!

Дневен хороскоп за зодия СкорпионВодолей

Промени очакват и родените под знака на Водолея. Нещо ново непременно ще влезе в живота им - може да са нови хора или неочаквани събития. Е, астролозите съветват да не се противопоставяте на това, а да сте готови да направите място за тях. В началото може да е странно и страшно, но в крайна сметка се оказва, че всичко е за добро. Просто трябва да се освободите от всичките си страхове и съмнения, и да се доверите на Синята Луна на Хелоуин.

Синьо пълнолуние на Хелоуин на отприщва невероятна енергия. Възползвайте се от тази рядка възможност да я насочите към правилните неща и да промените живота си към по-добро!

Дневен хороскоп за зодия ВодолейХареса ли ви? #Споделете с приятели!