Всеки има поне един приятел, който е емоционално изтощаващ. Винаги има криза или проблем, за който те отчаяно искат вашата помощ. Тяхното настроение преминава от една крайност в друга -ту са щастливи, ту са напълно потиснати. Искате да сте добър приятел и да им помогнете, но да сте около емоционални вампири е изтощително. Прекарването дори на малко време с тази хора ви оставя ужасно изморени и стресирани без дори да разбирате.

Когато сте близки с емоционални вампири, взаимоотношенията може да станат токсични, особено ако вие сте единственият, който полага усилията във връзката. Независимо дали вярвате в астрологията трябва да знаете, че звездите играят някаква роля в това кои хора са емоционално изтощителните и защо се държат по този начин.

Ето 5-те най-емоционално изтощителни зодии:Риби

Рибите са емоционално изтощителни, защото не искат само помощ за справяне със собствените си проблеми, но и за проблемите на други хора. Те се прекалено загрижени и твърде безкористни, и в крайна сметка това ги прави стресирани и разстроени. В последствие те пренасят тези чувства на хората около тях и ги карат и те да губят енергия за неща, за които не могат да помогнат или да променят.


Рак

Ракът е може би прекалено наясно с емоциите си, защото понякога те се превръщат в емоционални бъркотии. Изтощително е да преминете през цикъла на настроения и чувства, през които преминават Ракът постоянно. Тази зодия не осъзнава, че честите им промени в настроенията карат хората около тях да губят енергия в опити да разберат какво става в главата на Рака.


Скорпион

Скорпион няма да ви натовари с всичките си чувства; те обикновено са малко загадъчни за това какво става с тях. Проблемът с тях е интензивността на чувства, при тях няма дребни обиди, а предателства, те не са леко увлечени, а лудо влюбен. Понякога изглежда невъзможно за Скорпион просто да се отпусне и да си отдъхне. Винаги има някакъв конфликт, в който Скорпион иска да те въвлече.


Дева

Девите понякога са емоционално минно поле и никога не знаете кога сте стъпили на грешното място. Деви могат да бъдат критични, както към себе си, така и към другите. Лесно е да се чувстваш така, сякаш Дева те съди и намира, че не си достатъчно добър. Да бъдете около перфекционист може да ви накара да се опитате да бъдете перфектни. Но никой не е съвършен и опитите могат само да доведат само до разочарование и безпокойство.


Стрелец

Стрелецът изисква много. Вие трябва да бъдете тяхна мажоретка, най-верен поддръжник и дори емоционален роб. Трябва да ги хвалите, да поставите техните нужди на първо място и да действате така, сякаш те са най-важният човек на света за вас. Нещо по-малко и Стрелец ще се чувства измамен. Тази зодия ще изчерпи цялата ви енергия и дори няма да го разбере.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия