© Unsplash

Понякога планетите може да ви изиграят лоша шега, що се отнася до любовта. Зодиакалният ви знак влияе на всички области в живото ви, включително и на любовния ви живот. Някой зодии имат големи очаквания и мечти, които ги карат да се разочароват по-често от останалите. Други постоянно попадат на несъвместими партньори. Трети водят прекалено забързан живот, за да намерят това което търсят.

Разбира се, без значение колко лоши първи срещи сте преживяли, никой не е нещастен в любовта през цялото време. И ако сте изпитали повече от достатъчно сърдечна болка през годините, несъмнено има слънце на хоризонта.

Ако се питате, защо не ви върви в любовта, може би да сте една от тези четири зодии.Рак

Що се отнася до любовта, Раците са склонни да поставят всичките си яйца в една кошница. Това не е по тяхна вина, просото е в природата им винаги да дават всичко от себе си, когато става дума за емоции. Те са или напълно погълнати или изобщо не са заинтересувани от връзките си. Отнема им много време, за да се възстановят след като някои разбие сърцето им.

Дева

Нещастието на Девите в любовта е двойно. Първо, когато се влюбят, те обичат така силно, че за тях е много трудно отново да започнат нова връзка. Макар да остават отворени и оптимистично настроени да открият отново любовта, преди да я намерят, те знаят, че трябва да целунат много жаби по пътя.

Козирог

Управлявани от Сатурн, Козирозите са сериозни хора. На тях не им върви не с любовта, а с времето. Често те срещнат точния човек в неподходящото време или срещат неподходящата любов в точното време. Говорейки за времето, то е на страната на Козирога - така че всички сблъсъци, с които се сблъскват в любовния си живот, ще бъдат повече от компенсирани, след като са на над 30 години.

Риби

Нещастието на Рибите е тяхната способност да не виждат лошата страна на хората. Често носят розови очила, тези душевно извисени хора са склонни да пренебрегнат лошите черти, и също така често са готови, да жертват своето щастие за чуждото. За щастие, Рибите се възстановяват сравнително бързо и държат миналото зад гърба си.

Разбира се, без значение каква е зодията ви във всички връзки има добри и лоши моменти. Лошият късмет се случва на всички, особено когато става въпрос за запознанства и романтични отношения. И ако смятате, че късметът не е бил на ваша страна, трябва да почакате само минута, преди картите отново да се обърнат във ваша полза.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия #любов