Защита с червен конец на лявата китка

На лявата китка трябва да завържете черен конец, но трябва да го направете по определен начин:

  • Човекът, който ще ви завърже конеца трябва много да ви обича;
  • Конецът трябва да е червен (цветът на огъня и огнените стихии, който буди енергийната защита);
  • Вълната е най-подходяща (естествен материал);
  • Трябва да се направят 7 възела.

Трябва да я носите внимателно, за да не се скъса случайно. Червеният конец ще бъде на ръката ви, докато не се случи нещо много сериозно - тогава той ще се разхлаби или скъса. Това ще означава, че червеният конец е изпълнила своята функция - предпазвайки ви от сериозна опасност или отблъсквайки негативната енергия отправена към вас.

След това конецът трябва да бъде заровен в земята. Не го изхвърляйте - това ще ви донесе нещастие. Поблагодарете за защитата и го закопайте в земята.

Защита с безопасна игла

От вътрешната страна на дрехите с главата надолу закачете безопасна игла. Това ще ви предпази от завистта на околните, която може да ви навреди много.

Много често жените защитават малките деца по този начин - красивите, здрави бебета често стават обект на завист или уроки, а естествената им защита все още е много слаба. За да предотвратите урочасването на детето, закрепете малка безопасна игла на дреха, шапка, така че бебето да не се нарани.

Можете да закачите безопасни игли и у дома, например върху килима или завесите. За домашна употреба може да използвате повече - 5-6 броя. Те са трудни за забелязване, но те вярно ще изпълнят своето предназначение.

Ако безопасната игла, която носите, внезапно стане черна, тогава тя работи по предназначение! Това означава, че някой е искал на вас или на вашето дете да навреди.

Какво трябва да направите? Вземете почернялата безопасна игла и я изхвърлете на кръстопът.

Защита със сол

Морската сол ще ви помогне да се защитите от негативната енергия на околните. Грубата сол трябва да я изсипете в бяла торбичка, изработена от естествена тъкан. Завържете торбичката със сол с червен вълнен конец. Носете я себе си, може да се комбинира с други защитни елементи:

  • полускъпоценни камъни;
  • рунически знаци за защита;
  • икони.

Солта е мощен амулет срещу злото. Нищо чудно, че солта се използва за пречистване на дома от негативни енергии, а също така участва и в много други ритуали.

След 3-6 месеца на употреба е добре да заровите торбичката със сол в земята и да си направите нова. Не докосвайте солта от използваната торба с голи ръце!

Защита със сребърен пръстен

Среброто предпазва дори по-добре от солта. Притежава нежна женска енергия, подхожда на жените много по-добре от мъжете. За да се предпазите от лоши очи и енергии, най-добре е с обикновен сребърен пръстен. Важно е:

  • да си купите сама пръстена;
  • никой не трябва да го е носил преди вас;
  • при покупката не се пазарете.

Носете амулета постоянно.

Синджирче, гривна, обеци също ще свършат работа, но пръстенът е най-силният от сребърните накити.

Защита с огледало

Още в далечни времена момичетата са носили малки огледала в себе си. Ако мислите, че това е било, за да се възхищават на своята красота - много грешите. Може би сте виждали такива малки огледала у своите баби или прабаби. Много често са били в сребърна рамка, украсени или рисувани, някои дори инкрустирани с камъни. Огледалата са имат специално предназначение - да предпазват от лоши очи и завист. Те се носели в чанта или джоб, така че огледалото да лежи на отразяващата страна към околните. Смятало се, че така всички лоши мисли (съзнателни или несъзнателни) ще бъдат отразени от огледалото и върнати на човека, който ги е изпратил. Много е важно да се знае, че самата собственичка на огледалото не трябва да се опитва да се оглежда в него.

Огледалото служи за чисто отбранителни цели. Размерът изобщо няма значение, така че може да е много малък. Поставете огледало във външния джоб на чантата си. Най-добре е, ако изберете ново огледало, в което не сте се оглеждали. Също така трябва да го купите с пари в брой, а не да го платите с карта: смята се, че покупката "за пари" ще спаси човек от завистливи и негативни въздействия. Не трябва да използвате огледала, които някой ви е дали или подарил. Колкото по-малко е било в употреба, толкова по-добре!

Защитете се с простите народни методи и не допускайте зли мисли за други хора, защото доброто и злото имат способността да се връщат.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!